1.300 de lire pentru… nimic!

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii, Diaspora, E țeapă, Locuinţe pe data 11 februarie 2016

uk_Gabriela_casa_teapa de 1.300 lire

Viața printre străini poate fi cu adevărat periculoasă! Departe de casă, de familie și de prieteni adevărați pe care să te poți baza, poți fi expus unor situații neplăcute. Din păcate, există foarte multe incidente în care românii au căzut victime chiar… românilor! Povestea lui Costi și a Gabrielei întărește cele spuse mai sus.

Patru tineri români au luat o țeapă de zile mari! Aceștia au postat un anunț pe internet în care specificau faptul că sunt în căutarea unei locuințe în Londra sau cât mai aproape de orașul de pe Tamisa. Când credeau că a dat norocul peste ei și au găsit o casă ieftină, s-au trezit cu bagajele sub cerul liber și cu banii luați. „Proprietarul” locuinței, român de origine, le-a prezentat o casă pe care el o închiriase doar pentru câteva zile, i-a determinat să-i plătească 1.300 de lire, chiria pe o lună, după care s-a făcut nevăzut.

Costi și Gabriela au venit la muncă în Marea Britanie în urmă cu aproximativ un an. El este șofer de TIR, iar ea lucra printr-o agenție de recrutare. Tânărul a primit o ofertă de muncă în Londra, motiv pentru care au decis să se mute cu locuința acolo. Mutatul s-a dovedit a fi o adevărată problemă.

Gabriela: „Timp de câteva luni, Costi a făcut naveta între Londra și orașul în care locuiam. A fost o perioadă destul de dificilă, ajungea acasă numai la sfârșit de săptămână, iar naveta îl obosea destul de tare. Am făcut totuși acest compromis pentru că voiam să strângem ceva bani înainte de a ne muta la Londra, acolo unde știam că traiul este mult mai scump. Imediat după sărbători, am zis că este momentul să începem să ne căutăm o nouă casă. Am postat un anunț pe internet și am început să le verificăm pe cele care erau deja postate. Voiam să închiriem o casă cu două-trei camere pentru că urma să locuiască împreună cu noi încă un cuplu, fratele iubitului meu și cu prietena lui. În scurt timp am fost sunați de un român, care ne-a spus că dă spre închiriere o casă cu trei camere în Romford. Pentru că eu trebuia să îmi găsesc și ceva de muncă, am întrebat dacă este o zonă în care îți găsești ușor un job. Răspunsul lui m-a entuziasmat peste măsură: mi-a spus că la parterul casei deține o cafenea, care acum este în renovare și unde, dacă vreau, mă va angaja ca vânzătoare. Nici nu se putea mai bine de atât! Am fost să vedem casa și ne-a plăcut foarte mult. Avea camere mari, una dintre ele cu balcon, iar la parter, așa cum ne spusese bărbatul respectiv, se afla o cafenea. Casa avea patru camere, iar nouă ne-a spus că o are închiriată prin agenție, dar că nu stă în ea, că are afaceri în alt oraș și că va folosi doar din când în când a patra cameră, care era și închisă în momentul în care am fost noi acolo. Odată cu noi a mai venit un cuplu care era interesat să închirieze locuința respectivă, dar cu noi a bătut palma. Toate acestea s-au întâmplat într-o zi de sâmbătă. I-am spus că intenționăm să ne mutăm de luni în noua casă, iar el ne-a cerut 300 de lire drept garanție că nu o să ne răzgândim. Am făcut un fel de contract de mână în care am specificat suma pe care i-am dat-o și faptul că peste două zile, când urma să ne mutăm, o să mai achităm diferența de 1.000 de lire.

Imediat după, au început eschivările bărbatului. Chiar și așa, susține Gabriela, nu s-au gândit nicio secundă că urmau să fie păcăliți.

 

Minciună după minciună

În ziua de luni, când cei patru tineri urmau să ia în primire cheile de la casă, bărbatul care se dădea drept român cinstit și-a continuat scenariul, pus la cale, cel mai probabil, cu mult timp înainte.

Costi:La două zile după ce am bătut palma cu respectivul bărbat, am fost sunați de către acesta și ne-a spus că încă nu putem să ne mutăm în casă pentru că vrea să înlocuiască o parte din mobilierul mai vechi cu unele piese noi și mai are nevoie de câteva zile. Am convenit să ne mutăm vineri.

Ziua de vineri s-a transformat într-una neagră pentru acești tineri, după cum ne povestește Costi:

—————————————

„Vineri am vorbit la telefon cu acel bărbat și am stabilit o oră de întâlnire, chiar în fața casei în care urma să locuim. Noi aveam deja cele două mașini pline până la refuz cu bagaje, încât abia am mai încăput noi în ele. Când am ajuns la destinație, l-am sunat din nou să ne asigurăm că va veni și el. Ne-a spus că este pe drum și ne-a întrebat cum o să-i dăm restul de bani, în mână sau prin transfer bancar. I-am spus că o să-i transferăm și ne-a recomandat ca în cele 15 minute, cât mai dura până ajunge și el, să mergem la o bancă, aflată în apropiere și să efectuăm transferul. Zis și făcut! După ce s-a văzut cu banii în cont nu a mai dat niciun semn și nici nu ne-a mai răspuns la telefon!”

—————————————

 

Speranța moare ultima!

„După ce ne-am întors de la bancă, l-am sunat de zeci de ori. Deja ne încolțise în suflet ideea că am fost păcăliți. Chiar și așa, parcă refuzam să plecăm din fața casei. Am așteptat acolo ore în șir, în frig, obosiți și nemâncați. Au fost cele mai crunte momente prin care am trecut de când am ajuns în Anglia”, a declarat, Gabriela, încă afectată de cele întâmplate.

De parcă nu ar fi fost suficient că s-a văzut cu banii în cont după care s-a făcut nevăzut, românul care și-a păcălit semenii le-a dat o ultimă lovitură, le-a trimis un mesaj în care le spunea că toată înțelegerea a fost, de fapt, o mare țeapă:

—————————————

„Îmi pare rău, nu e nimic personal. Eu sunt la București deja, mi-a ajuns avionul de mult timp. Totul este nul, plus că nu ai chei… nimic, nu exiști în casa aia, așa merge! Ce ai pus pe card e o datorie veche… Eu am terminat cu UK… Ai mare grijă de tine, iar pe viitor fii atent! Noroc!”

—————————————

Costi: „Când am citit acest mesaj, am simțit că îmi fuge pământul de sub picioare. Au urmat câteva zile foarte grele pentru noi. Am stat toți patru într-o cameră micuță și am dormit (impropriu spus dormit!) pe o saltea gonflabilă, pe care abia încăpeau două persoane. În tot acest timp nu am mai mers nici la serviciu. Eu sunt șofer pe TIR, ai o responsabilitate mare când pleci la drum, ori eu eram mult prea obosit și supărat ca să pot conduce sute de mile. În plus, am încercat să facem câteva demersuri în încercarea de a ne recupera banii.”

  

Ignorați de autorități

Cea mai mare teamă a românilor plecați la muncă în țări străine este să nu ajungă să aibă nevoie de ajutorul autorităților din statul în care locuiesc. Fie că este vorba despre spital, poliție sau instituții administrative, acestea funcționează într-o manieră total diferită de cea din țara noastră, motiv pentru care de cele mai multe ori românii nu știu ce pași ar trebui să urmeze astfel încât să își rezolve problemele. La fel au pățit și cele două cupluri păcălite.

 

trimiteri-sus-4

Încă o țeapă românească: când prietenul se transformă în dușman

ROMÂNII, FOC ȘI PARĂ PE FIRMELE DE CURIERAT

Români înșelați de… români!

Copii cu năbădăi sau părinți fără autoritate?

trimiteri-jos-4

 

Gabriela: „Când ne-am dat seama că nu mai putem să îi dăm de urmă acelui bărbat, ne-am gândit să cerem sprijinul autorităților. Am mers la poliție și am povestit prin ce am trecut, iar oamenii legii ne-au îndrumat să scriem despre acest incident pe un site destinat acestor probleme. La câteva zile după, am fost sunați și ni s-au pus câteva întrebări referitoare la incident, însă persoana care ne intervieva era mai mult interesată dacă am fost agresați. I-am spus că nu a fost vorba despre niciun fel de violențe, ci doar am fost păcăliți: am plătit pentru o casă în care nu am mai ajuns să locuim. Am primit asigurări că se vor ocupa de problema noastră și că vor reveni cu telefon, dar de atunci a trecut mai bine de o lună și nu au mai dat niciun semn.”

Gabriela și Costi au sperat că vor da de urma celui care le-a dat țeapă cu ajutorul băncii din care au făcut transferul de bani. În zadar însă.

—————————————

„Pentru că ultima tranșă de bani nu i-am dat-o cash, ci i-am făcut un transfer bancar, pe numele unei femei despre care spunea că este prietena lui, am sperat că o să putem obține ceva detalii apelând la bancă. Am fost refuzați elegant. Totuși, în opinia mea, dacă unor simpli cetățeni nu le pot oferi astfel de informații, ar trebui să colaboreze cu cei de la poliție. Frauda s-a comis, iar cu ajutorul unor informații deținute de instituția bancară se poate da ușor de urma acestor rău-făcători. Am impresia, totuși, că lucrurile se mișcă într-un ritm foarte lent în această țară.”

Costi

—————————————

 

Anchetă pe cont propriu

Nemulțumiți de faptul că autoritățile nu acordă prea multă importanță cazului lor, tinerii au încercat să afle singuri mai multe detalii despre cel care i-a păcălit cu 1.300 de lire. Amănuntele i-au lăsat cu gura căscată!

Costi: „În încercarea de a afla ceva despre acea persoană, am mers din nou în Romford și am stat de vorbă cu câteva persoane care locuiau în apropierea casei cu pricina. Au fost oameni drăguți care, impresionați de povestea noastră, au început ei să ia la întrebări alți vecini. Până la urmă, un englez a reușit să ne pună în legătură cu proprietarul locuinței, iar ce am aflat întrece orice imaginație. Acesta, de origine turc, ne-a spus că a închiriat cele trei camere unui cuplu care i-a spus că are nevoie de ele doar pentru trei-patru zile. De altfel, proprietarul ne-a mărturisit că nici nu le-a luat bani pentru că bărbatul (n.r. – care îi păcălise) lucra pentru un prieten și i-a oferit camerele ca pe o favoare, pentru faptul că a fost vorba doar de câteva zile. L-am întrebat dacă ne poate ajuta să dăm de urma celor care ne-au păcălit, dar ne-a refuzat pe motiv că aceștia l-ar fi sunat să-i spună că nu mai au nevoie de cameră și de atunci nu mai știa nimic de ei. Este doar o bănuială de-a mea, dar eu cred că acel bărbat lucra chiar pentru turc la renovarea cafenelei de la parterul casei. Probabil a aflat că are la etaj camere libere și și-a încercat norocul. Din păcate, pentru noi, i-am căzut în plasă și i-am băgat în buzunar 1.300 de lire, bani munciți cu greu de mine și prietena mea.”

 

Nu au fost singurii păcăliți!

Când au început să întrebe din casă în casă despre cel care s-a dat drept Nicolae Bociu, un român cu afaceri în Anglia, care avea o casă de închiriat în Romford, Gabriela și Costi au aflat încă un detaliu incredibil: și alți oameni au căzut victime acelorași români.

Costi: „Când am fost să vedem casa, în același timp cu noi a mai venit un cuplu. Nicolae Bonciu ne-a spus că a ales să bată palma cu noi, dar, cine știe!, poate le-a dat și lor o țeapă asemănătoare. Cert este că nu numai noi le-am căzut în plasă. Când am întrebat vecinii dacă știu ceva despre această persoană, oamenii ne-au spus că nu suntem primii care ne plângem că am plătit chiria pentru acea casă, după care am fost lăsați cu ochii în soare. Din ce ne-au spus ei, alte două cupluri le-au bătut la ușă spunând că au fost păcălite să dea bani în avans, după care nu au mai dat de urma celui care trebuia să le ofere casa spre închiriere. Vecinii spuneau că un cuplu se plângea că a fost păcălit cu suma de 1.200 de lire, iar celălalt cu 240 de lire. Doar de aceste două cazuri am aflat noi, tot ce este posibil să mai fie și alți oameni în această situație.”

—————————————

„Acum, când privesc în urmă, când recitesc mesajele pline de eschivări ale acelui bărbat, îmi dau seama că am acționat fără să ne gândim prea mult. Dacă puneam răul înainte, eram păcăliți maximum cu suma de 300 de lire, dată drept garanție, în momentul în care am văzut casa și ne-am hotărât să ne mutăm în ea. Pe noi ne-a luat valul când am văzut că este într-o zonă bună, că arată ok și că urma să plătim un preț rezonabil. Un prieten de-al nostru închiriase în zonă un apartament cu două camere, fără bill-uri incluse, și plătea 1.200 de lire, iar noi urma să plătim 1.300 de lire pentru o casă cu trei camere și cu utilitățile incluse. În mintea noastră, încheiam o afacere bună pentru noi, dar s-a dovedit a fi o mare țeapă.”

Gabriela

—————————————

 

Autor articol: Loredana Petrescu
Etichete: , , , , , , , , , ,

Comentarii

26 pareri la “1.300 de lire pentru… nimic!”

 1. MELDA Spune:

  pacat si ma revolt groaznic cand aud de anumiti indivizi care practica asa ceva….nustiu dar cred ca am ceva in sange de la vlad tepes,pur si simplu i-as trage in teapa nu la figurat ci faptic …. e o lectie pentru toti ,noi romanii care dam crezare la scursurile societatii dar asta este strinatatea …e bine sa le cerem actele cand ni se prezinta si chiar contractulde inchiriere daca il are…dar primul lucru actul de identitatesi o verificare la primarie plateste sau nu taxe…

 2. Un Tip Fericit Spune:

  Melda , politicos îți spun : Nu consuma calorii degeaba !
  Acești 2 indivizi care au avut parte de această țeapă , la rândul lor si ei au făcut-o la alții ! Ei formează un cuplu tânăr de retardați care au scăpat in Anglia ca oile din țarc nemâncate de un secol , făcând doar rău la oamenii din jur , chiar si la cei care i-au ajutat atunci cand nu aveau unde sa doarmă sau ce să mănânce . Spun asta pentru că îi cunosc Personal , știu ce fel de oameni sunt, fără scrupule , ticăloși și mincinoși ! Dumnezeu nu bate cu bățul , bate cu Măciuca !!! Dacă faci rău , rău găsești , totul se plătește ! Așa că Găbița si Costică aveți grijă pe viitor (exact cum va spus Domnul care va lăsat in curul gol) , că nu toți oamenii sunt proști așa cum credeați voi ! Uite acum Gabi ai ocazia să te reapuci de meseria pe care o făceai inainte sa mergi la Londra , adică de Țigancă Prostituată acolo in sat la tine la Darabani ! Happy Life pe viitor !

 3. Anonim Spune:

  „Prietene”…Daca taceai un tip fericit ramaneai si nu ai fi aflat ca in timp ce tu stai pe facebook iar tatal tau impotent alearga numai dupa bani, mama ta se arde la nesimtire cu pustanii mai mici de varsta ta!?…ca sa nu mai vorbim ca astepti si un puradel…Dar ma tem sa nu fii prea ocupat cu altele si sa nu vezi ca sotia e insarcinata! DILEMA MARE! Revino pe pamant pustulica?

 4. cineva Spune:

  Bai fraiere tu ala ,,Anonim” ca bine ti-ai ales ,,Anonim” , esti anonim de tot ce te inconjoara.
  Se vede de la o posta ca esti un frustat.
  Bai,, anonimule ai tu grija de tiganca ta sau mai bine nu, ca trebuie sa iti refaca bugetul. Stai linistit ca inca o duce borbagajul pe tiganca sa iti refaca bugetul.
  O sa iti fie mai greu peste 2-3 ani cand nu o sa mai poata ca deja incet, incet se esapeaza, se caseaza.
  Ha, ha.ha, ha tigani tepari ce sunteti
  Nu o sa afi niciodata cine a scris aici

 5. cineva Spune:
 6. Andrada Spune:

  Domnii Cineva și Un Tip Fericit se pare ca voi nu aveti treaba cu realitatea,cu parere de rau va zic ca nu e frumos ce faceti!
  Nu vad de ce te chinui sa scrii aici tot felul de aberatii, nu intereseaza pe nimeni! Voi chiar credeți ca pe niste oameni sănătoși la cap iar interesa ce scrieți voi! Eu nu va cunosc pe niciunul dar din comentariile lasate realizez ca voi sunteti niste frustrati fara pic de creier,nu gândiți de loc!

 7. ionut Spune:

  Ba asta „Cineva” ce sa intamplat te bucuri de raul altuia?
  Vezi ca poate o sa te impiedice cineva…. 🙂

 8. Geo Spune:

  Doamne ferește câte se intampla în lumea asta, cati oameni nemernici sunt! Tot romanii nostri dau tepe! Oare nu găseste nimeni rezolvare la problemele astea? Așa e peste tot în străinătate….fiți tari Gabriela,nu va plecați capul la ce spun cei invidiosi. Aveti grija de voi! Domnul sa va dea biruința!

 9. cineva Spune:

  Pt Andrada
  Foarte adevarat ca nu ne cunosti, dar se pare ca nu cunosti nici acest cuplu de tepari(Gabriela si Costi) ca daca i-ai cunoaste nu le-ai ține apararea, probabil sau sigur ai avut noroc ca nu te-au tepit si pe tine cum au tepit si pe altii.
  Asa eu ca eu te sfatuiesc sa te feresti de oameni ca ei

 10. cineva Spune:

  Bai asta ,,Ionut”, nu ma bucur de raul cuiva asa cum deduce creierasul tau mic, dar ma bucur ca d.zeu îi trage de urechi si pe cei care la randul lor si ei au facut rau altora.
  Ok? ?

 11. laura Spune:

  Adevarat ce sun cei doi despre acest cuplu, aceleasi lucruri urate am auzit si eu despre ei

 12. FLORY Spune:

  Am citit si eu acest articol si comentarile anterioare si din pacate e grav ce se intampla.
  imi pare rau pt cei doi, dar din ce scriu ceilanti despre ei se pare ca nici ei nu nu sunt usa de biserica si probabil or fi fost pacaliti tot de uni din hramul lor, stiti cum se zice; s-au reglat conturile intre ei.
  cert este ca din pacate este o mare rusine sa ne pacalim romanii intre noi, cand ar fi trebuit sa fim uniti sai sa ne ajutam
  deci pe viitor aveti grija sai feriti-va de rommani, chiar daca au fata de oameni seriosi sa tineri de treaba.
  de la cei care par oameni cuminti si de traba de la EI AI PARTE DE SURPRIZE

 13. alex Spune:

  Am citit și eu articolul si țin sa va zic ca cunosc foarte bine acest cuplu. Am stat 9 luni cu ei în casa si nu am avut nici un fel de probleme cu ei,ba chiar m’au ajutat mereu cand am avut nevoie! Si Cunosc foarte bine si pe Domnii Cineva și Un Tip Fericit,ei sunt o familie de penticostali (pocaiti-cu Duhul Sfânt în ei) și ei si-au închiriat o casa in orasul Crewe care costa 600£ pe luna și așa s-au gândit ei să se facă șmecheri peste noapte închiriand doua camere (una la acest cuplu despre care e articolul si una la un alt băiat) și i-au prostit vreo doua luni si au plătit chiria doar acel băiat si acest cuplu. Apoi cei trei si-au dat seama ca sunt prostiti si sau mutat in alta casă….. Chiar atunci eu i-am ajutat pe tinerii din articol sa își găsească alta chirie sau mutat cu mine în casa! Va zic sincer tinerii sunt foarte ok…..persoanele care comentează urât despre ei defapt e o singura persoană și se da in alt nume …. Lor le e ciuda ca au rămas singuri atunci si a trebuit sa își plăteasca chirie din banii lor!

 14. Ion voinea Spune:

  Laura draga tu de ce vorbesti din auzite????
  Vorbește doar daca cunosti….la fel si CINEVA și UN TIP FERICIT dovedește ce zici despre Gabriela și Costi….eu va cunosc ii cunosc si pe ei si voi, si va cunosc destul de bine imi pare rau sa iti zic dar daca iti aduci aminte mi-ai povestit ca vrei să îi distrugi de ce te-a lăsat balta cu camera goală….ai grija ca nu esti tu SUPER MAN! Iti cam pui lumea in cap! Pe acesti tineri multa lume îi cunoaste de oameni buni nu așa cum spui tu si nu stiu dacă ii tare bine ce faci! Sfatul meu „fost prieten” e sa iti vezi de casa ta ca s!ar putea sa adormi la volan în timp ce esti la munca!

 15. ionut Spune:

  Ba băiatule Cineva, eu vad ca te cam bucuri! Vezi’ti omule de ale tale…..! Vezi poate te cauta poliția din Uk din nou! 🙂 🙂
  Nu ma fa sa povestesc mai multe chestii despre tine….! Ca nu cred ca iti mai da cineva dreptate dupa!

 16. ionut Spune:

  Si apropo învață-te sa scrii fraiere!

 17. andoo Spune:

  Ba Cineva asta și un Tip Fericit = Edi
  Cred ca ar fi bine sa stai la locul tau…..daca vrei să mai mergi la munca! Cred ca ții cald cu dinții în gură!
  Oameni buni eu am stat în casa cu Tipul Fericit,ma prostit si pe mn si pe Gabriela și Costi. M-a facut să ma despart de viitoarea soție spunând ca eu as fi întreținut relații sexuale cu Gabriela,si cu alte fete….m-a facut să ma cert cu cei din familie,si asta doar de ciuda ca noi am cautat facturile de la gaz și apa si le-am calculat și am pus toate cap coada si ne-am dat seama ca ne fraierea si el cu nevastăsă si cu părinții lui stateau pe gratis,apoi noi 3 ne-am hotărât sa ne mutăm în alta parte și să ii lăsăm sa plateasca chirie singur! Ba oameni dragi nu credeți ce zice fraierul asta….. Lui îi e ciuda!

 18. Andrada Spune:

  Doamne ferește! Ce se intampla aici frate! Ați luat’o razna! Mergeți oamenilor poate mai aveti si altceva de facut! Apropo Cineva din comentariile de mai sus reiese faptul ca nici tu nu esti usa de biserica, si sa stii ca mi-as dori sa ii cunosc pe acesti tineri bănui ca nu is chiar așa țeapari cum spui tu!

 19. buzz Spune:

  Hei Gabi nu ii baga în seamă… Noi știm cum ești cu adevarat! Te pupam<3

 20. ana Spune:

  Doamne ce cate se intampla în lumea asta.am citit articolul… Am mai auzit pe cineva cu un caz asemanator vouă….tot romanii nostri ne fac rau!

 21. Ada Spune:

  Eu cred ca si de parte si de cealanta sunt de fapt doar doua persoane care se cearta si fiecare isi da singur dreptate

 22. cineva Spune:

  Bai Ionut ala cu capul mic, mic, mic…, da ce ma mai sperasi, ha,ha
  Si apropo fraiere ai vrea tu sa ai scoala mea

 23. cineva Spune:

  Domnisoara sau doamna Andrada, daca este adevarata identitatea ta,chiar ti-as dori din inima sa ai parte de rautati asemanatoare si sa suferi macar pe jumatste cat au suferit uni oamenu din cauza acestor tineri.
  Daca citesti mai atent articolul o sa observi ca cel care le-a dat teapa se exprima ceva de genul,, o datorie mai veche””
  Ei ce intelegi? Sigur acela era unul dic cei care o fi fost si el pacaliti de acest cuplu si a vrut sa isi i-a revansa…
  Imi pare rau ca trebuie sa am o asa discutie cu tine daca nu cumva esti poate chiar Gabi sau Costi.
  De fapt cred-ca ei sunt in toate celalante personane

 24. Costi Spune:

  Ma tipule fericit(edi).Ma uit pe aici prin comentarii si constat ca esti prost rau ma baiatule…Recunosc, atunci cand mi-a spus Gabi sa iti platim chiria pe inca o luna desii noi plecam din casa ta de afaceristu p…i,am vrut sa iti rup capu dar,spre deosebire de tine…supereroule am avut bun simt fata de prietena mea si de maicata,care la vederea ai prins curaj si iti aratuncai papucii din picioare pe acolo
  …Ca raspuns la primul tau mesaj(ca ma pun pentru cateva secunde la mintea ta),Ar trebuii sa stii mai bine la ce usa a batut familia ta in fuga sa ceara bani ca au ramas cu cumparaturile pe banda la Aldi.Cat despre faza cu prostituata…singura pe care am vazut-o in viata mea esti tu! Ca numa o panarama ca tine, cu impresii de doi lei poate sa lase geamu jos de la BMW-ul sau de (300 lire)si sa injure femeile pe strada.Baitica, sa iti intre bine in cap! Ai crescut, mama ta nu o sa te mai poata proteja mult timp de lumea reala.Stii foarte bine de ce ai abandonat scoala in clasa a10-a…(prin comportamentul tau de copil prost si ingamfat te bateau totii copiii) Dar atunci i-a batut mami pentru tine????
  Pe final…BAI xxx MASCULINA (CA SI INFATISAREA TE AJUTA).Cu acest articol se doreste o mai buna informare a conationalilor pentru a nu patii la fel pe viitor,si nu ce dracu sa te ia de pocaitu p…i ai scris tu in comentariu(i) CONTINUA SA FACI CE STII TU MAI BINE(PIPI IN STICLA) SI NU TE TEME CA TI-L SCOATE SOTIA DIN GEANTA DE FIECARE DATA CAND VII DE LA LUCRU!!!!!! Mi-a spus mie ca ii place la nebunie sa faca asta!
  Aici se termina povestea….Alta atentie din partea mea nu ai primit si nici nu o sa mai primesti, pentru ca esti prea praf ma baiatule(fetita). Jalnic rau…(sunt sigur ca dupa toate astea vei fugi la mamica sa te apere dar cum spuneam mai devreme…acum esti baiat mare! Daca o sa iti rupa cineva gatu, si mamica nu o sa mai te poata salva???? Asta e! Sfarsit TRAGIC! ADIO FRAIERE!???
  *Comentariu editat datorită limbajului licențios

 25. el Spune:

  Vai de p… ta !!!!
  Ce vise erotice ai ma cap de p… , mai Costi…
  Sti ca ai reusit sa ma faci sa zambesc ?
  Tot cu creier de maimuta ai ramas ?

 26. Citizen Spune:

  Anul trecut, prin noiembrie cautam o camera dubla sa ma mut eu impreuna ca fratele meu care urma sa ajunga in Londra. Am vazut un anunt cu o camera in Romford cu 500/luna. Am stabilit intalnirea si au inceput surprizele 🙂 Intalnirea s-a facut seara, la o ora tarzie. M-am intalnit cu doua fete in Statia Romford, am plecat spre casa. In ea erau doi insi cu fete mai interlope, in bucatarie se pregatea mancare 🙂 Mai exact, erau un castron cu ceapa maruntita si cu morcov ras pe masa care pareau ca au stat cam multisor in aer liber. M-am uitat prin casa si imi dadea senzatia ca de fapt casa era nelocuita iar cei din casa jucau un rol, asa ca am aprins un beculet de alarma. Am inceput sa vorbesc cu ei (foarte amabili si prietenosi oamenii). Cand i-am intrebat de utilitati mi-au aruncat suma de aproximatix 20 lire/luna. Atunci mi s-a aprins al doilea beculet. Am iesit afara cu fata care daduse anuntul, care intre timp uitase ca pretul era 500 lire, acum devenise 450. Neconcordanta asta a aprins al treilea beculet de alarma, si deja alarma de pericol de teapa suna. Bineinteles ca respectiva facu-se un calcul din care reiesea ca trebuia sa ii dau aproape 1000 de lire prima data. Am plecat si am cautat mai departe 🙂

Spune-ti si tu parerea!