10.000 de lei pentru Vlad Radu

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 martie 2014

525 vlad raduEmilian Hulubei, preşedintele AFAN, a oferit 2.000 de lei fostului junior al petroliștilor, Vlad Radu.

Vlad Radu, căpitanul Petrolului Ploieşti, a aflat în noiembrie că are cancer. Din această cauză, Vlad s-a văzut nevoit să renunțe la sport, luând decizia de a renunţa definitiv la sportul pentru care s-a format.

În vârstă de 17 ani, copilul se va opera la finalul lunii martie, urmând să aibă o recuperare costisitoare şi îndelungată. În ajutor au sărit mai întâi jucătorii lui Cosmin Contra, care s-au întâlnit cu el şi l-au încurajat. Căpitanul Adrian Mutu i-a oferit un tricou personalizat, iar Geraldo a vorbit despre situaţia prin care trece fostul căpitan: „Sunt fără cuvinte. Sper să fie puternic, să se facă bine. Nici nu mai contează fotbalul în astfel de cazuri.”

Vlad nu a plecat cu mâna goală de la antrenamentul ploieștenilor. A primit de la jucători suma de 5.000 de lei, dar şi promisiunea că vor continua să îi mediatizeze cazul, lucru care s-a întâmplat în weekend, la meciul pe care jucătorii lui Contra l-au câştigat împotriva Oţelului (2-0). La intrarea pe stadionul „Ilie Oană” au fost dispuse cutii speciale în care suporterii au donat bani pentru Vlad. Suma strânsă a fost de 1.500 de lei. La ei au fost adăugaţi alţi 1.000 de lei oferiţi de BBDO Group România.

Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România, prin vocea preşedintelui Emilian Hulubei, a donat în weekend în contul juniorului lui Petrolul suma de 2.000 de lei.

Contul lui Vlad Radu este deschis la Raiffeisen Bank, agenţia Urlaţi: RO08 RZBR 0000 0600 1586 4599. Oficialii Petrolului au anunţat că suporterii vor putea să se implice în cazul lui Vlad şi la următoarele partide ale Petrolului de pe stadionul din Ploiești.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!