11 lovituri de cuţit aplicate soţiei de manelistul din Birmingham

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 13 martie 2016

uk-dan-draghici-manelist-sotia-injunghiata1

Cei care ascultă manele ştiu de artistul Dan Drăghici. El a fost însă arestat pentru tentativă de omor săptămână trecută în Marea Britanie pentru că şi-a înjunghiat nevasta, lăsând-o pe aceasta într-o baltă de sânge.

Totul s-a întâmplat în Birmingham, acolo unde manelistul locuia de ani buni împreună cu soţia şi fetiţa lor. Pe 1 martie, Dan Drăghici şi soţia lui s-au certat foarte tare, iar manelistul, într-un acces de furie, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat partenera de viaţă de 11 ori. Potrivit kanald.ro, ea şi-ar fi înşelat soţul, conform unor apropiaţi.

Din câte se pare, manelistul este consumator de droguri şi era, la momentul tragediei, sub influenţa unor substanţe, acest lucru nefiind, însă, confirmat de autorităţi. Dan Drăghici a fost arestat la scurt timp după ce şi-a înjunghiat soţia şi este acuzat de tentativă de omor.

 

trimiteri-sus-4

Ucisă cu sânge rece, în locuința din East Ham! O româncă a fost mutilată cu cuțitul de logodnicul ei

Cine e romanca ucisa in Ilford

Cadavrul Lidiei Pascale: găsit în tomberon, „abandonat” la morgă

Români condamnaţi pentru că au ucis la volan în UK

trimiteri-jos-4

 

Bărbatul are o fetiţă cu femeia pe care a atacat-o şi după care apropiaţii susţin că era înnebunit. Anterior, femeia, poreclită „Pitica”, fugise de manelist, ascunzându-se în Italia. De atunci însă, cei doi s-au împăcat, dar armonia nu a durat prea mult în casa lor.

După atac, femeia a fost transportată la spital, iar medicii au operat-o de două ori. În urmă cu câteva zile, soţia manelistului se afla în continuare la spital în stare gravă, dar stabilă, scrie realitatea.net, confirmat şi de comentariile de pe pagina de Facebook a lui Dan Drăghici.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!