12-13 septembrie 2009: The Mayor’s Thames Festival

Articol publicat in sectiunea Evenimente britanice pe data 7 septembrie 2009

Veniti sa va distrati la Mayor’s Thames Festival, un weekend spectaculos care celebreaza Londra si raul sau, cu atractii gratuite ce includ muzica live, dans, distractie stradala, standuri de magazine, activitati interactive si multe altele. Este o zi extraordinara pentru toata familia!

Festivalul are loc anual in centrul Londrei, pe malul stang al Tamisei, intre Westminster Bridge si Tower Bridge.

Lansat in 1997, acesta a devenit cel mai mare si mai bun festival de arta in aer liber, cu o multitudine de evenimente in program.

Atractiile din acest an includ:

Ospat pe pod – Soutwark Bridge se va transforma intr-un imens loc unde puteti manca, avand sansa de a va hrani cu mancare sanatoasa.

Mareea – Un festival muzical de nu mai putin de 6 ore generat de fluxul Tamisei.

Flotila Tamisei – O defilare a flotilei existente de vase vechi si noi.

Evenimentele dedicate familiilor includ teatru si ateliere de creatie.

Festivalul se va apropia de sfarsit printr-o procesiune plina de culoare care va avea loc duminica, una care va include 2.000 de dansatori, muzicieni si artisti.

Si, asa cum este normal, se va termina printr-un foc de artificii splendid, lansat de pe doua barje care vor naviga pe Tamisa.

Suna distractiv? Atunci de ce sa nu va implicati…

De la a canta alaturi de un cor imens pana la a strange fonduri pentru proiectele WaterAid sau la a lua parte la procesiunea de noapte, exista o varietate de moduri in care puteti lua parte la eveniment.


Etichete: , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!