Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 mai 2014

PE SCURT:

  • Miriuță vrea victoria
  • Suporterii aleg locul
  • Jucător-fantomă
  • Guilherme, la Steaua?
  • Anchetă internă la Dinamo
  • Mașină vandalizată

Miriuță, mulțumit

Vasile Miriuţă, antrenorul clubului din Gruia, şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţiile din ultimele meciuri. Tehnicianul a ţinut, de asemenea, să-l consoleze pe Sergiu Negruţ, tânărul fotbalist care a ratat un penalty contra Braşovului. Miriuță a mai spus că ar vrea ca echipa sa să evolueze în Europa, dar că nu dorește ca asta să se întâmple prin excluderea din competiții a lui Dinamo. 

Piovaccari, excludere rapidă

Piovaccari a prins echipa-experiment gândită de Reghecampf pentru meciul cu Pandurii. Italianul nu a rămas prea mult timp pe teren. Deşi Steaua conducea cu 2-0, după golurile lui Keşeru şi Iancu, atacantul a avut două intrări dure în minutele 37 şi 38 şi a fost eliminat de arbitrul Adrian Cojocaru. Cum el se va despărți de Steaua, putem spune că nu a făcut acest lucru într-un mod chiar plăcut. 

Țălnar speră

În ciuda înfrângerii suferite în deplasarea de pe terenul lui CFR Cluj (0-1), antrenorul lui FC Braşov, Cornel Ţălnar, a avut forța de a-şi felicita elevii pentru atitudine. De asemenea, antrenorul a precizat că are încredere că echipa lui se va salva de la retrogradare cu o victorie în faţa contracandidatei directe, Universitatea Cluj, în meciul din etapa viitoare. 

Fără bani la CFR

Problemele financiare cu care se confruntă CFR Cluj lasă urme la echipă. Prima măsură cerută de Paszkany este impunerea unui plafon salarial pe modelul Steaua, care în urmă cu 3-4 ani a avut un nivel maxim al salariilor de 10.000 de euro pe lună. Astfel, Paszkany şi-a înştiinţat angajaţii că nu vor mai fi salarii de 300.000 de euro, ci de maximum 100.000 de euro (aproximativ 8.000 de euro pe lună). 

Rușine vasluiană

FC Vaslui întâmpină la fiecare meci probleme care întăresc ideea conform căreia moldovenilor le e tot mai greu să încheie acest final de campionat. Vasluienii au fost la un pas de a nu disputa partida din deplasare contra Ceahlăului, de sâmbătă, şi asta din cauza faptului că oficialii clubului nu au achitat baremul observatorului de joc imediat după terminarea jocului din etapa trecută, cu Oţelul. 

Tătărușanu, aproape plecat

Pentru Tătăruşanu, finala Cupei ar cam fi ultimul meci în Ghencea. Portarul transferat de la Gloria Bistriţa în 2008 nu şi-a prelungit contractul cu roş-albaştrii şi cel mai probabil va da curs uneia dintre ofertele din aceasta vară. Impresarul fotbalistului, Pietro Chiodi, a dezvăluit că Tătăruşanu va pleca de la Steaua şi a anunţat că are şi cinci oferte importante, fără să nominalizeze echipele.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!