13-17 ianuarie 2010: London Art Fair

Articol publicat in sectiunea Cultură pe data 10 ianuarie 2010

Un apel catre toti iubitorii de arta! London Art Fair se intoarce in capitala, reunind nu mai putin de 100 de galerii britanice de profil.

Aceasta este cea mai mare manifestare de arta contemporana din Marea Britanie: asigurati-va ca veti fi acolo!

La 22 de ani de cand a fost infiintata, manifestarea a devenit cea mai importanta metoda de promovare a artei moderne si contemporane in Marea Britanie.

Targul este modalitatea perfecta de a vizualiza sau cumpara unele dintre cele mai bune produse de arta ale ultimilor 100 de ani.

Colectionarii seriosi se pot astepta sa gaseasca chiar si piese de muzeu a caror valoare depaseste un milion de lire. Dar daca bugetul dumneavoastra nu este unul foarte mare pentru acest lucru, puteti apela la lucrarile artistilor in ascensiune, unele dintre creatiile lor costand chiar mai putin de 20 lire.

Cine stie, poate pe viitor aceasta se va dovedi o investitie mare!

 

Proiecte de Arta la London Art Fair

Proiecte de Arta (Art Projects) functioneaza ca o platforma pentru galeriile internationale, prin care acestea isi expun cele mai interesante lucrari pe care le au in portofoliu, fie prin intermediul prezentarilor individuale, fie prin cel al manifestarilor tematice.

In acest an, Proiecte de Arta se va extinde intr-un spatiu nou, mai mare, care va cuprinde nu mai putin de 25 de proiecte. Lista galeriilor internationale care vor expoza include Foley Gallery (New York), Gallery Baer (Dresda), Gallery f 5,6 (Munchen), ca si Bearspace, Charlie Smith si Sumarria Lunn din Londra.

 

Photo 50 la London Art Fair

Ajuns la al patrulea sau an de existenta, Photo 50 este un spatiu de prezentare pentru fotografia contemporana, cu artisti alesi de catre un distins grup de profesionisti.

Vor fi prezentate 50 de lucrari, iar membrii grupului ce a ales expozantii vor fi prezenti alaturi de acestia.

 

Bilete la London Art Fair

Pretul biletelor la London Art Fair incepe de la 11 lire.

Rezervarile se pot face la numarul 0871 230 2200 din Marea Britanie sau +44 115 912 9000, din afara Marii Britanii, ca si prin intermediul site-ului www.londonartfair.co.uk.


Etichete: , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!