14-16 august 2009: Weekend sportiv

Articol publicat in sectiunea Evenimente britanice pe data 10 august 2009

Pregatiti-va pentru un weekend londonez plin de sport (London’s Warm-Up Weedend).

Puteti merge sa vedeti nu mai putin de trei sporturi olimpice in doar un weekend pentru o suma in jurul a 20 lire (sau 55 lire pentru o familie de patru persoane). Doua dintre aceste evenimente au loc in ideea viitoarelor incasari ale Olimpiadei din 2012.

 

14 august – Meciuri la O2 – baschet intre patru natiuni

Turcia, Polonia si Israel vor juca alaturi de echipa Marii Britanii intr-un eveniment de trei zile care va preceda campionatele europene ce se vor tine in septembrie, in Polonia. Turneul va dura trei zile, iar cei care-si vor lua bilete vor vedea doua meciuri pe zi. Pe 15 septembrie, Marea Britanie va intalni Polonia la ora 18.00, iar Turcia se va intalni cu Israelul la 20.30. Arena O2 se afla in Peninsular Squarem London, SE10 0DX.

 

15 august – Triatlonul Dextro Energy, sub egida seriei mondiale ITU

Prin acest triatlon, Londra devine a sasea oprire a seriei de sapte concursuri atletice. Exista o cursa la care vor participa elitele, dar si una la care vor avea acces iubitorii de sport. Evenimentul, care se va tine pe 15 si 16 august, va include o cursa pentru tineri, juniori, dar si curse de paratriatlon si expozitii. Inotul se va desfasura la Serpentine, iar concursul de biciclete si alergarile se vor desfasura in jurul Hyde Park. Startul se va da la 10.00 si evenimentele vor lua sfarsit in jurul orei 13.15. Rezervarile sunt necesare.

 

16 august – Campionatele de pentatlon modern

Campionatele mondiale sunt cel mai important eveniment din calendarul de azi al pentatlonului modern. Din 2001, este pentru prima data cand acesta se tine in Marea Britanie si este primul campionat care introduce formatul alergi/tragi. Pentatlonul modern, cu cinci discipline, include tragerea, alergarea, scrima, inotul si sariturile. Locul de desfasurare este Crystal Palace National Sports Centre (Ledrington Road, London, SE19 2BB), cu incepere de la ora 15.30.

Biletele se pot cumpara online de la www.ticketmaster.co.uk.

Ca parte a activitatilor de weekend din Londra, londonezii si vizitatorii capitalei vor putea sa cumpere un bilet oficial London Warm-Up, care le va da posibilitatea sa urmareasca cele trei sporturi olimpice, precum si sansa de a participa la evenimentele ce le sunt destinate.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!