17 moduri de a obţine lucruri gratuite

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii, UK la bani mărunţi pe data 10 aprilie 2016

uk_17 moduri de a obtine lucruri gratuite

Vă încântă ideea de a obţine lucruri în mod gratuit? Dacă răspunsul dumneavoastră este da (există cineva care să spună nu?!), citiţi în rândurile de mai jos despre câteva locuri în care să găsiţi ceea ce căutaţi.

 

Freegle

Freegle este un site de lucruri gratuite care vă dă posibilitatea să vă alăturaţi grupului local Freegle şi apoi să folosiţi site-ul pentru a oferi lucruri de care nu mai aveţi nevoie sau să primiţi în mod gratuit lucruri de care aveţi nevoie.

Obiectele pot fi oricare, de la o bicicletă la o canapea, de la o maşină de spălat la haine pentru cei mici. Dacă vă aflaţi în căutarea unui anume lucru, dar bugetul de care dispuneţi nu este mare, atunci site-ul se poate dovedi de mare ajutor.

Puteţi trimite un email comunităţii locale de pe site, dacă aţi văzut ceva ce vă interesează, sau puteţi să vă alăturaţi listei pentru a vedea ce obiectele listate pentru a fi date.

Totuşi, pentru a ţine site-ul în stare de funcţionare, dacă găsiţi obiecte de care aveţi nevoie, încercaţi să oferiţi şi dumneavoastră ceva atunci când puteţi.

 

Freebie List

Dacă vă înscrieţi în newsletter-ul săptămânal al site-ului FreebieList.com (Freebie List), veţi primi e-mail-uri cu informaţii referitoare la tot felul de eşantioane şi obiecte gratuite pe care le puteţi primi. Sau, dacă preferaţi, puteţi verifica singuri site-ul, în căutare de aşa ceva.

Lucrurile gratuite sunt dispuse în categorii diferite, incluzând noutăţi, eşantioane, lucruri gratuite pentru calculator/birou, jocuri gratuite sau gratuităţi referitoare la telefonia mobilă.

 

Magic Freebies

Similar, Magic Freebies listează cel puţin opt obiecte gratuite pe zi: de la pizza la dulciuri sau cartele SIM. De asemenea, puteţi să vă înscrieţi la newsletter pentru a fi zilnic la curent cu ultimele apariţii.

 

Biblioteca locală

Da, ştim cu toţii că unele consilii locale îşi închid bibliotecile, dar acest lucru nu se întâmplă peste tot. Aşa că, dacă aveţi pe aproape o bibliotecă locală, folosiţi-o! Una peste alta, este vorba de internet şi cărţi gratuite. Găsiți AICI cea mai apropiată biliotecă locală.

De asemenea, nu uitaţi că vă puteţi bucura de cărţi gratuite şi prin intermediul bibliotecilor online.

 

Free Stuff

Free Stuff este un alt site care vă premite să vă înregistraţi pentru a primi email-uri referitoare la lucruri gratuite.

La vremea la care au fost scrise aceste rânduri, puteaţi primi o pereche de magneţi pentru frigider, ciocolată şi un abonament la o sală de gimnastică.

 

Love Film

Dacă iubiţi filmele, de ce să nu vedeţi absolut gratuit peliculele preferate sau premierele? Dacă nu v-aţi înregistrat încă la LoveFilm (Love Film), puteţi primi o perioadă de probă absolut gratuită doar înregistrându-vă pe site.

Mai mult,  chiar dacă nu sunteţi membru, puteţi viziona o selecţie de filme în mod gratuit. Selecţia nu este una neapărat inspirată, dar merită să aruncaţi o privire. Iar opţiunile se îmbunătăţesc semnficativ dacă deveniţi membru.

 

Show Film First

Rămânând tot la tema cinematografiei, dacă vă veţi înregistra la See Film First (Show Film First), veţi putea să vedeţi filmele înainte ca acestea să fie lansate! Dacă vă înregistraţi, veţi primi un email cu codurile necesare pe care să le introduceţi online pentru a căpăta biletele gratuite.

 

Do Free Stuff

Do Free Stuff este un site care listează diferite locuri pe care le puteţi vizita, gratuit – fie că este vorba de o galerie de artă, de un muzeu sau de un site arheologic. Doar selectaţi regiunea de care sunteţi interesat şi lucrurile sunt ca şi rezolvate!

 

Free Events

Dacă sunteţi un mare fan al festivalurilor sau carnavalurilor, dar intenţionaţi să faceţi unele economii, aruncaţi o privire pe Free Events care listează o serie de festivaluri, carnavaluri, parade, spectacole sau focuri de artificii de pe întreg teritoriul Marii Britanii, absolut gratuite!

 

Hot UK Deals

Hot UK Deals (Hot UK Deals) le permite utilizatorilor să posteze informaţii referitoare la ofertele speciale sau la discounturile pe care le-au descoperit. Normal, dispune şi de o secţiune de gratuităţi (Hot UK Deals – Freebies)!

 

Gumtree

Majoritatea persoanelor privesc Gumtree ca un loc în care să facă reclamă lucrurilor de vânzare sau serviciilor pe care le oferă (cum ar fi cele de babysitter sau de tâmplar), dar există şi o zonă de lucruri gratuite peste care merită să aruncaţi o privire dacă sunteţi fan. Gratuităţile pot include orice, de la un tuns la un televizor sau o bicicletă.

 

Swapz

O altă modalitate de a primi lucruri gratuite este să faceţi schimb de obiecte! Din fericire, există un număr suficient de mare de site-uri care să vă permită să faceţi acest lucru. Swapz este doar unul din ele – veţi putea schimba cam orice, indiferent dacă este vorba de haine, jucării, diferite gadget-uri sau DVD-uri.

 

National Trust

Sunteţi în căutare de activităţi gratuite când mergeţi în oraş? Atunci, site-ul National Trust (National Trust – Days Out) este cel care vă poate oferi o listă zilnică – selectaţi regiunea şi verificaţi oferta.

 

Visit England

Alternativ, site-ul enjoyEngland (Visit England) oferă şi el o listă a zilelor pe care le puteţi petrece în oraş / natură în mod gratuit.

 

Student Free Stuff

Dacă sunteţi student, atunci o privire aruncată pe site-ul Student Free Stuff vă poate aduce multe lucruri gratuite – de la SIM-uri gratuite la vouchere de cumpărături sau săpun!

 

Applause Store

Applause Store este locul potrivit dacă sunteţi în căutarea unei nopţi gratuite în oraş. Asta pentru că oferă bilete gratuite la o serie întreagă de spectacole TV, cum ar fi Britain’s Got Talent, Top Gear sau The Million Pound Drop.

 

Love Money

La final, nu uitaţi să verificaţi din când în când site-ul lovemoney.com, unde puteţi găsi unele dintre cele mai bune lucruri gratuite (Love Money Freebies) şi există și secţiunea dedicată Friday Freebies (Love Money Friday Freebies) şi pur și simplu știrile la zi despre tot felul de gratuități și discount-uri (Love Money News). Nu aveţi decât de pierdut dacă nu verificaţi!

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

5 pareri la “17 moduri de a obţine lucruri gratuite”

 1. camelia Javed Spune:

  pot si cei care sunt in Irlanda,dublin sa se inscrie ?

 2. luminita Spune:

  Inteleg ca aceste situri sunt valabile doar in strainatate… In ce tara?

 3. loredana Spune:

  vreau mai multe detali va multumesc!

 4. Sorin Spune:
 5. johnbosco Spune:

  Ai nevoie de ajutor financiar? Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a-ți plăti datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe o afacere bună? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține servicii financiare de la compania noastră. Oferim următoarele finanțări persoanelor fizice –
  * Finanțare comercială
  *Finante personale
  * Finanțarea afacerilor
  * Finanțarea construcțiilor
  * Finanțarea afacerilor și multe altele:
  și multe altele la o rată a dobânzii de 2%;
  Contactați-ne prin e-mail: robertjacksonfinacialservice@hotmail.com

Spune-ti si tu parerea!