21 noiembrie 2009 – 3 ianuarie 2010, 10.00-23.00: Festivalul Winter Wonderland se intoarce in Hyde Park

Articol publicat in sectiunea Evenimente britanice pe data 7 decembrie 2009

winter wondelandPentru al treilea an consecutiv, Winter Wonderland se întoarce la Londra, în Hyde Park. Evenimentul vă va oferi şansa de a vă alătura spiritului festiv al sărbătorilor, să vă bucuraţi de atracţiile pregătite pentru toată lumea şi să vă faceţi cumpărăturile de Crăciun.

Winter Wonderland în Hyde Park

 Anul trecut, Winter Wonderland a atras în Hyde Park nu mai puţin de 1,5 milioane de vizitatori.

Anul acesta el se anunţă deja un eveniment mai mare şi mai bun decât cel de anul trecut, de vreme ce organizatorii au decis să dubleze spaţiul de desfăşurare, la 32 de acri.

În afară de cele peste 200 de atracţii care vă sunt pregătite, veţi putea vizita magazinele cu specific de Crăciun german sau să aruncaţi o privire de ansamblu peste Londra, din Observation Wheel (Roata de Observaţie).

Atracţiile Winter Wonderland 2009

Sunt multe lucruri de văzut la Winter Wonderland 2009, incluzând festivităţile cu care sunteţi deja obişnuiţi sau atracţiile nou introduse, cum ar fi:

  • circul de Crăciun Zippo;
  • patinoarul în aer liber;
  • Snow Ball Bungee Dome;
  • roata de 50 m înălţime, ce dispune de 40 de gondole încălzite;
  • baruri şi restaurante;
  • satul lui Moş Crăciun;
  • un turn de 66 m;
  • monştri imenşi din gheaţă;
  • coruri şi formaţii care vor cânta în fiecare seară.

La toate acestea, se adaugă posibilitatea ca Moş Crăciun să se întâlnească cu copilul dumneavoastră, oferindu-i acestuia cadouri gratuite.

 

Cumpărături la Winter Wonderland

Uitaţi mall-urile întinse pe hectare întregi, la Winter Wonderland aveţi posibilitatea de a cumpăra cadouri de Crăciun din apropierea festivalului, mergând la Piaţa Germană (German Market).

Mai mult de 50 de chioşcuri realizate din lemn, sub forma unor cabane, vă vor oferi posibilitatea de a cumpăra orice, de la obiecte de artizanat sau de artă, la mâncare.

 

Festivalul culinar

Crăciunul nu ar mai fi ceea ce este dacă nu vi se oferă posibilitatea de a mânca produse culinare deosebite.

La Winter Wonderland, există posibilitatea de a merge la The Bavarian Village (satul bavarez), House of St. Nikolas, Cafe Grell sau la Piaţa Germană.

Încântaţi-vă cu nuci prăjite, inimi din turtă dulce, clatite, ciocolată şi alte dulciuri. Pentru opţiuni ceva mai picante, puteţi încerca un Hog Roast bavarez, fripturi condimentate şi cunoscuţii cârnaţi germani Bratwurst.

 

Vin fiert şi alte băuturi care să vă încălzească

Sorbiţi o bere bavareză refrigerată, ciocolată caldă sau deliciosul vin fiert Gluhwein, la unul dintre numeroasele baruri prezente la Winter Wonderland, aranjate în interior sau exterior.

În afara ofertei continentale, puteţi să vă delectaţi şi în compania produselor locale, cum ar fi cidrul cald, sau să vă îndreptaţi către Serpentine Bar & Grill pentru o ofertă mult mai bogată.

 

Rezervaţi-vă biletele pentru Winter Wonderland!

Deşi intrarea la Winter Wonderland este gratuită, va trebui să vă rezervaţi bilete pentru unele dintre marile atracţii ale festivalului.

Evenimentul din acest an pare deja a deveni o atracţie mai populară ca niciodată, aşa că rezervaţi-vă un loc pe patinoar, în roată sau la circul Zippo, înainte ca locurile să fie ocupate în întregime.

Pentru a rezerva bilete puteţi vizita site-ul festivalului, la www.hydeparkwinterwonderland.com.

Festivalul este închis în ziua de Crăciun.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!