21 noiembrie 2009 – 3 ianuarie 2010, 10.00-23.00: Targul de Craciun O2

Articol publicat in sectiunea Evenimente britanice pe data 7 decembrie 2009

În acest an, O2 se va transforma într-o arenă magică pentru Târgul de Crăciun, care vă oferă un parc de distracţii incitant, Moş Crăciun şi un magazin german de Crăciun.

Bilete pentru atracţiile principale

Intrarea la târg este liberă, dar puteţi să achiziţionaţi un bilet de o zi (sub formă de brăţări de acces) care vă oferă acces nelimitat la toate atracţiile. Puteţi cumpăra acest gen de bilet numai în avans. Rezervarea vă va oferi acces nelimitat pentru orice joc mecanic, pe parcursul întregii zile, preţul fiind de £17.50 pentru cei mici şi de £20 pentru adulţi.

Atenţionare pentru copiii de până în 12 ani: unele atracţii pot avea limite de înălţime.

Brăţările de acces nu sunt valabile pentru produse alimentare, tarabe, cadouri sau jocuri. Acestea vor fi primite în schimbul confirmării rezervării la chioşcurile de bilete Peninsular Square (piaţa peninsulară), piaţa de la intrarea în complexul O2.

Preţurile individuale pentru fiecare atracţie sunt de £3, în cazul celor mici, şi £4, pentru adulţi.

Puteţi rezerva bilete la telefon 0871 230 2200. Pentru mai multe informaţii puteţi vizita www.theo2.co.uk.

În ziua de Crăciun, târgul este închis. Preţurile exclud noaptea de Anul Nou.

 

Crăciunul la O2

 O2 va transforma acest Crăciun într-o lume a minunilor, dispunând de parc de distracţii, peştera lui Moş Crăciun, o piaţă tradiţională germană şi chioşcuri cu mâncare. Parcul de distracţii vă oferă 24 de posibilităţi de a vă distra, incluzând un roller coaster, o casă bântuită, bâlci cu antichităţi şi multe altele.

Găzduit în şi în jurul O2 Bubble, festivalul dispune de arii acoperite şi în aer liber, aşa că vă veţi putea distra la alegere, oriunde şi în orice condiţii, indiferent de vreme.

 

Plimbări, Moş Crăciun şi piaţa de sărbători

Moş Crăciun soseşte încă de pe 1 decembrie în O2, acolo unde cei mici, de până în 12 ani, pot să-l viziteze gratuit până în ziua de Crăciun.

Cumpărătorii se vor îndrăgosti de tarabele tradiţionale germane cu produse de Crăciun, care vă oferă cadouri, alimente şi băuturi, inclusiv bere germană, vin fiert, cârnaţi Bratwurst şi pfannkuchen.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!