3 Sud Est şi Inna spun: „Mai stai”

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 24 aprilie 2015

Inna si 3 Sud Est1Cântăreaţa Inna şi formaţia 3 Sud Est au realizat prima colaborare muzicală împreună. După ce „Emoţii“ a fost desemnată piesa anului 2014 din România, formaţia 3 Sud Est revine în atenţia publicului cu single-ul „Mai stai“, o colaborare inedită cu Inna.

Asemenea celorlalte piese ale trupei, şi single-ul „Mai stai“ a fost compus de către membrii trupei 3 Sud Est. De această dată, însă, s-au alăturat şi baietii de la Play & Win, compozitorii Innei. Într-un comunicat oficial, membrii trupei 3 Sud Est au declarat că featuring-ul cu Inna este o colaborare inedită. Cât despre piesa „Mai stai“, cei trei cântăreţi au spus că speră să ajungă la inimile fanilor. Totodată, cei trei muzicieni au menţionat că admiraţia pe care i-o poartă celebrei cântăreţe Inna se trage din faptul că, datorită muzicii sale, numele României s-a făcut auzit în toată lumea Inna este, de asemenea, foarte entuziasmată de colaborarea cu trupa 3 Sud Est.

„Sunt foarte fericită şi mândră să cânt o piesă împreună cu 3 Sud Est, artişti pe care îi apreciez de ani buni. Este un vis împlinit. Sunt cu atât mai încântată cu cât şi ei, ca şi mine, vin de la malul mării (atât Inna, cât şi membriii trupei 3 Sud Est sunt constănţeni – n.red). Ne-am unit forţele şi a ieşit «Mai stai», o piesă sinceră şi dragă mie“, a mărturisit Inna.

 

Inna, noua imagine Coca-Cola din Mexic

Celebra cântăreaţă Inna este din ce în ce mai apreciată peste hotare, mai ales în Mexic, unde, recent, artista a semnat un contract cu gigantul american Coca-Cola, de pe urma căruia a încasat 50.000 de dolari mexicani, scrie cotidianul „Libertatea“.

După ce şi-a umplut conturile cu zeci de mii de dolari din cântări şi alte zeci de mii din drepturile de autor pentru difuzarea aproape neîntreruptă la radio a melodiilor sale, devenite hit-uri locale în Mexic, Inna a dat ultima lovitură financiară. Cântăreaţa şi-a asociat imaginea cu uriaşa companie Coca-Cola, colaborare pentru care artista a primit 50.000 de dolari. Asocierea imaginii artistei românce cu gigantul american Coca-Cola s-a produs pe fondul succesului pe care cântăreaţa îl are la publicul de peste Ocean, mai scrie „Libertatea“. Conform aceleiaşi surse, contractul dintre Inna şi faimoasa băutură răcoritoare Coca-Cola a fost recent semnat, iar filmările au avut deja loc. Mai mult decât atât, artista şi-a mai programat o serie de evenimente în Mexic, cel puţin la fel de bănoase. După promovarea făcută la posturile de radio mexicane, Inna s-a întâlnit cu reprezentanţii casei de discuri Warner, care i-au programat cântăreţei un turneu în Mexic. Profitul artistei de pe urma turneului se va număra, desigur, în sute de mii de dolari mexicani. Totodata, Inna şi-a organizat şi câteva întâlniri cu fanii mexicani. Conform datelor obţinute de „Libertatea“, pe toată durata şederii sale în Mexic, cântăreaţa a fost urmărită peste tot de fanii săi şi chiar „vânată“ de admiratorii înfocaţi, care s-au strâns cu sutele în faţa hotelului unde Inna a fost cazată.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!