6 aprilie: Târg de job-uri pentru români în estul Londrei

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 3 aprilie 2014

Londra_My Romania Group_Seara Constructorilor3

My Romania Group organizează duminică, 6 aprilie, în incinta Mayfield School din estul Londrei (RM8 1 XE), între orele 11:30 şi 15:30, un târg de oferte de muncă. După ce primul proiect de acest gen, şi anume „Seara Constructorilor”, a avut un real succes, reprezentanţii My Romania vor să ajute şi mai mulţi români. Astfel că târgul se va extinde de la construcţii la mai multe domenii de activitate, cum ar fi: hoteluri, înfrumusețare, curățenie, restaurante, agenţi de vânzări, IT, administrație şi multe altele.

La Târgul ofertelor de muncă ce va avea loc pe 6 aprilie vor fi prezenți două feluri de oameni, spune Iris Radulian, coordonator My Romania Group: „Cei care îşi caută de muncă, pentru care intrarea va fi gratuită, şi cei care oferă joburi sau care deţin afaceri în comunitate şi astfel vor să spună publicului ceea ce pot oferi. De exemplu, vor fi cei care lucrează în contabilitate, în restaurante sau în saloane de înfrumuseţare. Acestora li se va percepe o taxă de participare care va fi de 40 de lire. Din banii pe care îi vom strânge, vrem să îi investim înapoi în comunitate. My Romania Group este o companie cu scop umanitar. Nu avem voie să strângem profit şi de aceea îi întoarcem înapoi în comunitate. Vom face public tot câştigul.”

———————————-

„Vor fi foarte multe firme care şi-au anunţat prezenţa. Noi avem o listă cu 112 firme şi estimăm că vor veni peste jumătate dintre acestea. Este primul târg de joburi din estul Londrei, avem ca şi exemplu ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni în nordul Londrei (Seara Constructorilor), unde am captat atenţia a 250 de oameni. Oamenii au fost foarte încântaţi şi de aceea vrem să organizăm un târg mai mare, mai complex.”

Iris Radulian, coordonator My Romania Group

———————————-

Iată care sunt şi obiectivele, trei la număr, ale reprezentanţilor My Romania Group: „În primul rând, vrem să închiriem un autocar şi să ducem copiii de la My Romania School la LegoLand, pe 1 iunie. Vrem să îi ajutăm pe oamenii care nu acte şi care au nevoie de suport financiar pentru a aplica pentru acestea. De exemplu CSCS Card… care costă în jur de 17 lire. Al treilea lucru pe care vrem să îl facem cu banii este să cumpărăm produse pentru Kitchen Soup”, a declarat pentru Diaspora Românească Iris Radulian.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!