£65.000 pentru un loc fruntaş la finală! La Wimbledon! Atâta costă!

Articol publicat in sectiunea Timp liber, UK la bani mărunţi pe data 15 iulie 2015

uk_coada-wimbledon

Dacă în numărul trecut anunţam că preţurile pentru finala masculină la tenis de la Wimbledon au atins £9.000, cu posibilitatea de a urca până la £20.000 dacă Andy Murray ajunge în finală, iată că lucrurile au evoluat şi mai dramatic.

În condiţiile în care Murray a ajuns deja să joace semifinale, chiar dacă îl are ca oponent pe imbatabilul Federer, pe Viagogo, un site de revânzare a biletelor la evenimente o pereche a ajuns să fie vândută şi cu £65.000, din care £8.500 reprezintă doar taxa rezervării! Tot pe Viagogo, cea mai ieftină pereche de bilete la finala masculină se vinde cu £11.500.

Totuşi, fanii ar mai avea, teoretic, şanse de a cumpăra bilete la preţul lor nominal. The All England Club vinde asemenea bilete pentru locuri pe arena principală, prin Ticketmaster.co.uk, de la 9 dimineaţa, cu o zi înaintea fiecărui meci. Astfel, la finala de duminică unii norocoşi vor avea şansa de a cumpăra bilete cu doar £160.

În jur de 500 de bilete se vând şi la club, unde zilnic, câteva sute de fani se adună cu speranţa de a prinde vreun bilet la meciurile din ziua respectivă. Altfel, majoritatea biletelor şi în special biletele pentru arena principală se vând cu mai multe luni înainte.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!