A castigat deja Gino Iorgulescu?

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 18 noiembrie 2013

Joi, 14 noiembrie, vor avea loc alegerile de la Liga Profesionista de Fotbal. Pentru conducerea forului se lupta Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu. Din cele 18 cluburi din Liga I, singurul care si-a exprimat clar optiunea a fost Ceahlaul Piatra Neamt. Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al clubului din Moldova, este convins ca Iorgulescu va fi viitorul sef al LPF.

„Gino Iorgulescu este un tip calculat si nu cred ca s-ar fi aruncat intr-o batalie dinainte pierduta. Noi l-am propus, acum, el isi face lobby. Merge din poarta in poarta sau prin telefon. Sunt sigur ca Gino stie in acest moment ca are minimum 10 voturi. Daca ar fi asa, ar castiga in fata lui Mitica Dragomir”, a declarat Gheorghe Stefan.

Cel supranumit „Pinalti” a enumerat motivele pentru care vrea o schimbare la nivelul conducerii Ligii.

„Domne, eu nu spun ca Dragomir nu stie sa conduca, dar e prafuit dupa atatia ani in care a condus liga. Nu mai are entuziasm, si cred eu ca Iorgulescu vine cu alt elan. Are cu 10 ani mai putin, este un bun manager, a demonstrat asta, si stie cu ce se mananca fotbalul. Mitica Dragomir ar face bine sa procedeze ca Mircea Sandu, sa se retraga si sa ramana cu o functie onorifica. Eu cred ca sunt suficiente trei mandate intr-o functie. V-o spun din proprie experienta. Eu am obtinut trei mandate la primarie si nu mai candidez pentru ca nu mai am avantul de acum cativa ani”, a spus Stefan.

Casele de pariuri au listat si ele intre optiuni lupta dintre Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu. Potrivit agentiei Bet Cafe Arena, favorit sa castige este actualul sef al fotbalului intern, cu o cota de 1.35. De cealalta parte, outsiderul Gino Iorgulescu are cota 3.00.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!