A fost „eminent” la UCL, dar a murit într-un accident în UK

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 9 ianuarie 2016

uk-victima-accident-cosmin-cocora

Un tânăr român de numai 24 de ani şi-a găsit sfârşitul în Marea Britanie într-un accident rutier pe o stradă din Lancashire. Studiase la prestigioasa instituţie de învăţământ superior britanică, University College London, unde dovedise că este un student „eminent”.

Tragedia a avut loc pe data de 22 decembrie, la 4 dimineaţa, însă doar pe 2 ianuarie poliţia Lancashire a dezvăluit identitatea victimei, în persoana lui Cosmin Cocora.

Tânărul de 24 de ani a fost lovit de o maşină, dar şoferul a fugit de la locul accidentului şi este căutat în continuare. Românul a fost dus de urgenţă la spital, dar a decedat din cauza rănilor grave la cap.

Poliţia din Lancashire a demarat o anchetă şi roagă pe oricine are detalii despre şoferul vinovat să contacteze autorităţile. Cosmin Cocora locuia în St. Anne şi cu puţin timp înainte de nefericitul eveniment fusese văzut în centrul oraşului Preston cu mai multe bagaje – unul în formă de chitară, un rucsac negru şi un geamantan mare şi negru pe rotile. Geamantanul mare lipseşte, iar forţele de ordine ar vrea să intre în posesia lui.

Cosmin Cocora era singur la părinţi. Dumnezeu să-l odihnească!

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!