A încercat să deschidă, în zbor, ușa unui avion

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 10 ianuarie 2016

Un cetățean român a încercat să deschidă, în zbor, ușa unui avion care efectua o cursă internă în Spania, autoritățile stabilind că nu este vorba de un caz de terorism, informează site-ul de știri UltimaHora.es, citat de Mediafax.

Incidentul a avut loc în 4 ianuarie, la bordul unui avion care zbura între Palma de Mallorca și Ibiza.

Imediat după decolarea avionului, un pasager s-a ridicat de pe scaun și s-a îndreptat spre una dintre ușile aeronavei. Fiind într-o stare vizibilă de nervozitate, bărbatul a încercat să deschidă ușa avionului. Individul, un român în vârstă de 44 de ani, a fost imobilizat în câteva secunde de alți pasageri și de însoțitorii de bord. Piloții au alertat cel mai apropiat turn de control și au decis aterizarea de urgență.

Potrivit site-ului MallorcaZeitung.es, avionul a aterizat în siguranță pe insula spaniolă Ibiza, iar românul a fost reținut de agenți ai Gărzii Civile spaniole sub acuzația de perturbare a unui zbor cu pasageri.

El a explicat că a vrut să deschidă ușa aeronavei pentru a se sinucide. Românul a fost preluat de o ambulanță și internat la spitalul de psihiatrie Can Misses din Ibiza, unde starea sa va fi evaluată.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!