A omorât o fetiță de doi ani în Marea Britanie

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 8 iunie 2015

uk_accident masina

Un român se află în arest de la sfârșitul lunii aprilie, după ce a fost acuzat că a omorât un copil de doi ani, într-un accident grav ce s-a petrecut în Avonmouth, pe Kings Weston Lane.

În vârstă de 46 de ani, el este acuzat de ucidere prin conducere periculoasă și neglijentă a unui autovehicul. Victima, Natasha May Packman, în vârstă de doi ani, se afla în autoturismul cu care microbuzul condus de șoferul român a intrat în coliziune, pe 28 aprilie. Potrivit jurnaliștilor de la Bristol Post, românul a fost audiat de curând la Bristol Crown Court, unde nu a rostit niciun cuvânt. Avocatul său a spus că acesta se află în stare de amnezie, neavând capacitatea de a obține NINo sau un cont bancar.

Totodată, în timpul audierilor, s-a stabilit că românul venise în Marea Britanie cu doar o săptămână înainte de producerea accidentului. Șoferul acuzat a fost eliberat pe cauțiune, procesul urmând să se judece pe 4 septembrie.

Familia îndurerată a micuței i-a adus un ultim omagiu. „Am rămas doar cu amintirea ei și cu sentimentul că ea s-a simțit în siguranță, a fost fericită și prețuită de toți cei apropiați care au iubit-o”, a anunțat familia fetei.

Potrivit Western Daily Press, membrii familiei au cerut să nu fie publicată nicio fotografie cu Natasha:

———————————-

„Vă rugăm să vă țineți familiile aproape, pentru a putea dormi bine în patul vostru și să apreciați fiecare moment petrecut alături de copilul vostru; fiți recunoscători că nu sunteți într-o asemenea situație dureroasă și amintiți-vă de noi în gândurile voastre.

———————————-

 

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!