A sapat un tunel de 4 metri in munte ca sa-si parcheze masina

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 21 decembrie 2009

Gasirea unui loc de parcare constituie o adevarata provocare in India. Un barbat a sapat un tunel de aproximativ patru metri pentru a-si putea parca masina, informeaza metrou.co.uk.

Muntele din fata casei devenise un obstacol in calea „fericirii” omului. El dorea sa-si lase camionul in fata casei, dar muntele nu-i permitea acest lucru. Dupa ce a cerut in zadar ajutorul autoritatilor, indianul a hotarat sa rezolve singur situatia. „Eram nevoit sa-mi parchez camionul la cativa kilometri de casa din cauza muntelui. Asa ca am decis sa fac ceva in privinta asta”, a declarat barbatul de 53 de ani.

In plus, omul se temea ca autovehiculul, parcat la o distanta atat de mare de casa, putea sa fie furat. El a cerut ajutorul autoritatilor, insa acestea au refuzat sa-l ajute.

Oficialii indienii nu au avut, insa, nimic impotriva demersului barbatului. „Rar intalnesti un om care este dispus sa munceasca atat de mult pentru a-si indeplini scopul”, a spus, pe un ton admirativ, Prabhat Kumar Jha, reprezentant al autoritatilor locale.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!