Achiziții noi la ASA

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 iulie 2015

588 asa targu muresASA Târgu Mureş a anunţat în weekend, pe site-ul oficial, că i-a achiziţionat pe jucătorii olandezi Luis Pedro şi Romario Kortzorg, precum şi pe polonezul Pawel Golanski, fost component al echipei Steaua.

“Luis Pedro şi Romario Kortzorg sunt doi jucători olandezi care au făcut joncţiunea cu lotul ASA în cantonamentul din Austria. După antrenamentele din ultima săptămână şi evoluţiile din cele două jocuri amicale cu Admira Wacker şi Kukesi, staff-ul tehnic al formaţiei a decis păstrarea celor doi jucători în lotul pentru noul sezon”, se arată pe site-ul grupării din Târgu Mureş.

Luis Pedro are 25 de ani şi s-a născut la Luanda, Angola. Poate evolua mai ales ca extremă dreapta, dar şi pe partea stângă. În ultimul sezon a îmbrăcat tricoul celor de la Levski Sofia în 28 de jocuri, marcând patru goluri. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Feyenoord (2008-2009), Excelsior Rotterdam (2009-2010), Go Ahead Eagles (2010-2011), Heracles Almelo (2011-2013) și Botev Plovdiv (2013-2014).

Romario Kortzorg, în vârstă de 25 de ani, născut la Rotterdam. Este tot un jucător de bandă, în special extremă stângă şi care a evoluat ultima dată la Erzgebirge Aue, în 2.Bundesliga. 28 de jocuri şi patru goluri în sezonul recent încheiat. AGOVV Apeldoorn, FC Dordrecht şi Botev Plovdiv sunt formaţiile la care a mai jucat de-a lungul carierei sale.

În ceea ce îl priveşte pe Pawel Golanski, acesta revine în fotbalul românesc după ce a evoluat între 2007 şi 2010 la Steaua. În ţara natală, Pawel a jucat pentru LKS Lodz şi Korona Kielce şi are 14 prezenţe în naţionala Poloniei. Golanski a debutat deja în tricoul ASA-ului, în partida amicală cu Admira Wacker, evoluând şi în prima repriză a jocului cu albanezii de la Kukesi.

ASA pregătește pentru acest an o echipă sub forma Unirii Urziceni. Avem antrenorul de atunci, jucătorii reactivați când nimeni nu are nevoie de ei și dorința de a face minuni în cupele europene. Să sperăm că la final nu vom avea și soarta echipei din Urziceni, căci ar fi păcat.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!