Acum şi Delia este presată să şocheze la X Factor

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 31 iulie 2015

deliaDelia a fost, se pare, somată de șefii din Antena 1 ca să facă show la X Factor, în această toamnă, pentru un rating mai mare, așa cum a procedat și Mihaela Rădulescu la Românii au Talent. Se va conforma artista de dragul audienței?

Delia va face parte din nou în echipa juriului X Factor, alături de Ștefan Bănică și Horia Brenciu, în această toamnă, la Antena 1. Mai marii postului și-o doresc mult mai dezinvoltă și mai pregătită de a face show cu orice preț.

Conform Click, solista a fost somată de șefi pentru a depăși limitele decenței și a face spectacol, prin replici controversate sau gesturi deplasate, așa cum a făcut și Mihaela Rădulescu la Românii au talent. Chiar și cu riscul amenzilor de la CNA.

Mihaela Rădulescu a curtat concurenți musculoși și arătoși la Românii au Talent, s-a tăvălit în făină precum o concurentă, le-a spus unor gimnaste minore că sunt grase și că trebuie să slăbească pentru a fi acceptate pe mai departe în concurs, iar lista poate continua cu lejeritate.

Toate aceste controverse au făcut-o pe Mihaela Rădulescu mai antipatică, însă au adus show-ului de la Pro TV audiențe foarte mari.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!