Acuzat că a molestat o femeie în Germania

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 6 martie 2016

Un imigrant român a fost reținut de poliția germană sub acuzația că a molestat o turistă în Gara Centrală din Koln, unde în noaptea de Revelion au fost agresate sexual sute de femei, informează site-ul publicației germane Express, citat de Mediafax.

O turistă germană în vârstă de 23 de ani a reclamat că a fost abordată de un bărbat, în seara zilei de 28 februarie, în Zona A din Gara Centrală a orașului Köln.

Femeia afirmă că a fost atinsă în zone intime de agresor, ea adresându-se secției de poliție din Gara Centrală a orașului german.

Polițiștii au reținut un imigrant român în vârstă de 39 de ani, care era în stare de ebrietate. Românul, acuzat de molestare sexuală, a negat comiterea faptelor.

Sute de femei au reclamat că au fost agresate sexual, în noaptea de Revelion, de numeroși bărbați, tot în Gara Centrală din Koln. În contextul în care incidente similare au fost semnalate și în alte orașe germane, autoritățile au fost criticate pentru toleranța față de imigranții extracomunitari, cărora li s-au atribuit numeroase agresiuni de acest tip.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!