Acuzații grave pentru un funcționar european de origine română

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 16 iulie 2015

Un funcționar european de origine română activ într-o instituție UE din Bruxelles a fost inculpat pentru viol de justiția belgiană, pe baza unei plângeri formulate de o damă de companie româncă, afirmă surse citate de site-ul de știri DHnet.be, preluat de Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani, S.A., este acuzat că ar fi violat o damă de companie româncă, la Bruxelles, în ianuarie 2014. Prostituata în vârstă de 19 ani a depus plângere pentru viol, explicând că îl cunoscuse pe funcționarul european de origine română pe un site de socializare. La solicitarea site-ului de știri DH.net.be, Parchetul din Bruxelles a confirmat acuzația de viol.

Potrivit anchetei, românul căuta pe site-uri de socializare tinere care aveau vârsta de circa 20 de ani, utilizând un profil în care se prezenta în mod fals ca fiind un cetățean italian cu prenumele „Alex”. Autoritățile belgiene nu au dezvăluit numele inculpatului de origine română și nici nu au oferit informații despre instituția pentru care lucrează.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!