Adio, puncte negre!

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 27 martie 2015

Punctele negre sunt un adevărat coşmar pentru femei. Indiferent prin câte tratamente cosmetice treci, ce produse foloseşti, uneori ele pur şi simplu se încăpăţânează să reapară.

Cu toate acestea, un tratament neconvenţional, simplu de realizat acasă, ar putea fi soluţia definitivă împotriva punctelor negre. Iată cum îţi poţi curăţa porii în profunzime şi cum poţi scăpa pentru totdeauna de inesteticele puncte negre!

Pentru acest tratament, vei avea nevoie de următoarele produse: o bucată de folie alimentară din plastic, un prosop, câteva şerveţele şi o cremă hidratantă, preferabil cu o textură mai grasă. Poţi folosi, de exemplu, cremă de gălbenele.

  1. Spală-ţi faţa cu apă caldă, astfel încât să ai porii cât mai deschişi. Pentru rezultate foarte bune, ar fi indicat să-ţi aplici acest tratament de îndată ce ieşi din duş.
  2. Aplică pe zonele afectate de puncte negre un strat gros de cremă.
  3. Taie o bucată de folie din plastic si acoperă cu folia toată zona pe care ai aplicat cremă. Apoi, peste folie, aplică prosopul cald, timp de cinci minute. Cu cât este mai cald prosopul, cu atât mai bine, dar ai grijă să nu fie fierbinte!
  4. Următorul pas constă în îndepărtarea prosopului şi a foliei din plastic. Apoi, ia două şerveţele şi, fără să ştergi crema rămasă, freacă delicat pielea. Pur şi simplu apasă uşor cu cele două degete arătătoare, învelite în şerveţele. Vei remarca imediat că punctele negre vor ieşi cu mare uşurinţă, chiar dacă zona se va înroşi puţin.
  5. De îndată ce termini tratamentul, spală-ţi faţa cu apă rece şi aplică un toner!

Repetat o dată pe săptămână, acest tratament te va scăpa definitiv de punctele negre, după maxim două sau trei aplicări.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!