Adrian Mutu, executat silit pentru neplata pensiei alimentare!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 13 mai 2016

adrian-mutu-alexandra-dinu-pensie-alimentara

Adrian Mutu a fost dat în judecată de fosta lui soție, Alexandra Dinu, întrucât nu a mai plătit pensia alimentară de ani buni, acumulând datorii de 140.000 de euro. Mai mult, din declarațiile apropiaților aflăm că fotbalistului nu îi prea pasă de soarta micuțului.

Mario a fost crescut de mama lui în toată această perioadă, din banii câștigați de ea ca și actriță. Nici în perioada în care micuțul a fost internat în spital, după operațiile la inimă, Mutu nu i-a fost alături.

Surse apropiate, citate de Click, susțin că, în anul 2007, Alexandra a fost mai mult decât docilă, acceptând o pensie alimentară de doar 5.000 de euro pe lună, în loc de 40.000 de euro cât s-ar fi cuvenit raportat la veniturile fostului soț. Însă nici pe acești 5.000 de euro pe lună nu i-a văzut ani la rând, astfel că în prezent s-a acumulat o datorie de 140.000 de euro pe care fostul „Briliant” nu o plătește.

„După doar câteva luni de plată a pensiei alimentare, Mutu ar fi uitat din nou să achite. Însă altceva i-a pus capac Alexandrei. În 2014, Mario a suferit două operații pe cord. Atunci, Mutu a fost prezent la spital doar în timpul primei operații, nu și în zilele de spitalizare, grăbindu-se să plece deoarece avea programată o vacanță cu Consuelo, soția lui de atunci, și fetele lor. La cea de-a doua operație însă, nici nu s-a mai prezentat și nici nu și-a mai vizitat fiul în acel an. Costurile intervențiilor au căzut tot în grija Alexandrei”, au declarat sursele pentru Click!.

Până să achite cei 140.000 de euro, judecătorii i-au pus poprire lui Mutu pe o treime din veniturile din prezent. Însă, surpriză, nu este sigur nici salariul fotbalistului, de 10.000 de euro, de la ASA Târgu Mureș, întrucât sportivul s-a certat cu superiorii și este liber de contract. Mai mult decât atât, el nu are nicio proprietate pe numele său, astfel că datoriile nu pot fi recuperate nici în acest mod.

Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu la începutul anilor 2000, cu care are un băiat, Mario, apoi cu Consuelo Matos, cu care are două fetițe, iar la începutul acestui an s-a însurat cu Sandra Bachici.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!