Adrian Țuțu, producător de muzică

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 29 aprilie 2016

Adrian Tutu_Karym_Nu vrei1La cinci ani după ce a câștigat marele premiu al primului sezon „Românii au talent”, în valoare de 120.000 de euro, Adrian Țuțu și-a deschis propria afacere, un studio de înregistrări, și a trecut la treabă. Prima piesă semnată de el se numește „Nu vrei” și este cântată de Karym.

Karym lansează o baladă emoționantă, intitulată „Nu vrei”, pentru care a colaborat cu Țuțu. Artistul mărturisește că piesa este inspirată din trecutul său și că versurile piesei reflectă cel mai mare hop pe care a trebuit să îl depășească în relația lui.

Despre colaborarea cu Țuțu și piesa „Nu vrei”, Karym a dezvăluit: „Propunerea de a colabora cu Adrian Țuțu a fost a PR-ului meu Teddy (Băltărețu Eugen), am fost plăcut surprins de idee și mă bucur că acest proiect s-a materializat. Melodia este una sensibilă, care are la bază o experiență din viața mea personală. Sper să ajungă la inimile oamenilor și vă aștept în număr cât mai mare pe pagina mea oficială de Facebook: https://www.facebook.com/karymofficial.”

Țuțu se declară încântat de colaborarea cu Karym: „De când Karym a intrat prima dată în studio mi-am dat seama că este un băiat serios și talentat, lucru pe care l-a și demonstrat ulterior. Melodia este inspirată din viața lui. M-am lăsat ghidat de acest lucru și cred că am reușit să transpun în melodie emoțiile, sentimentele și trăirile lui. Piesa este produsă în totalitate de mine la studioul meu MyCrewMusic din Focșani. Sperăm ca piesa să fie înțeleasă cum trebuie și să se ridice la așteptările noastre”.

„Nu vrei” este compusă de Adrian Țuțu și Mircea Cioclei (Karym) și este produsă în studioul MyCrewMusic. Piesa reprezintă o premieră pentru Țuțu, fiind prima produsă de el pentru un artist și prima pe care apare în postura de „featuring”.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!