Aduce Gâlcă un român?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 29 ianuarie 2016

614 galcaCostel Gâlcă primeşte întăriri în această iarnă, chiar dacă iniţial fusese anunţat că nu există buget pentru transferuri. Conform El Mundo Deportivo, Espanyol negociază şi pentru un atacant român de 19 ani.

Espanyol a fost preluată de chinezul Chen Yansheng şi clubul pare să intre într-o nouă eră. Deşi iniţial fusese anunţat că nu există bani pentru transferuri, situaţia s-a schimbat după ce omul de afaceri chinez a preluat oficial clubul. El Mundo Deportivo anunţă că fundaşul Oscar Duarte a fost deja transferat de la Club Brugge, însă urmează alte două mutări.

Conform sursei citate, Arlauskis va fi împrumutat de la Watford până la finalul aceastui sezon. Situaţia fostului portar al Stelei s-a înrăutăţit după ce a fost transferat Costel Pantilimon. Arlauskis a devenit abia a treia variantă şi vrea să joace în altă parte.

Însă cea mai mai surpriză abia acum vine. El Mundo Deportivo susţine că Espanyol negociază intens pentru un atacant român de 19 ani. Nu i se dă numele, dar cel mai probabil este vorba despre Andrei Ivan, jucător alături pe care Gâlcă îl ştie de la naţionalele de juniori şi pe care l-a dorit şi la Steaua.

„Sincer, cred că viitorul atacant al echipei naţionale o să fie Ivan Andrei de la Craiova. Are calităţi extraordinare. Eu aş fi încântat (n.r. să vină la Steaua). Pentru el, e important acum să joace. Să joace, să joace, să joace. Cu siguranţă, va creşte mult. Are calităţi extraordinare”, declara Gâlcă în perioada în care încă era antrenorul Stelei.

Cu toate acestea, la ora închiderii ediției informațiile oficiale spuneau că Ivan semnase cu Steaua, deși acestea nu au putut fi verificate din nici una dintre cele două părți.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!