Bizarerii adunate din UK

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 7 februarie 2016

nou-nascut

  • Bebe, născut natural în timpul cezarianei!
  • Nou trend al mămicilor britanice
  • Consult „ciudat” la ginecolog
  • A murit și ea

 

Bebe, născut natural în timpul cezarianei!

O femeie însărcinată în 30 de săptămâni din UK a avut parte de un șoc în timpul cezarianei, în momentul în care medicii au anunțat-o că nu-i găsesc copilului.

Amber Hughes, în vârstă de 21 de ani, din Leicester, povestește că medicii au fost uimiți și că nu știau cum să reacționeze, după ce i-au deschis abdomenul și nu au găsit bebelușul.

Cum a fost posibil așa ceva? În timpul operației, femeia a născut natural, fără ca medicii să-și dea seama de acest lucru.

În cele din urmă, țipetele copilului i-au alertat pe doctori. Bebelușul a fost descoperit, câteva minute mai târziu, în cearceaful cu care era învelită tânăra.

Bebelușul și tânăra mămică sunt într-o stare bună și au fost externați.

 

Nou trend al mămicilor britanice

bebe_3D

Cel mai nou trend printre mămicile din Marea Britanie este să-și pună pe pereți modele tridimensionale cu chipul copilului nenăscut.

O firmă din Londra oferă servicii de printrare 3D pe baza imaginilor obținute cu ajutorul ultrasunetelor, rezultatul fiind o „mască” a bebelușului, înainte de a fi născut.

 

trimiteri-sus-4

Daţi în judecată pentru că au luat mâncare expirată din gunoiul Tesco-ului

Mx pentru transsexual, copil de homosexual şi un prezentator TV pedofil

Tough Guy şi cursa vieţii pentru… duri

Tot ce trebuie să știți pentru a lucra ca MONTATOR MOBILIER DE BUCĂTĂRIE ȘI BAIE

trimiteri-jos-4

 

„Oamenilor li se pare puțin ciudat, dar noi credem că este o amintire neprețuită pentru părinți”, a spus unul din reprezentanții firmei.

 

Consult „ciudat” la ginecolog

O pacientă şi-a reclamat medicul ginecolog pe motiv că modul în care a efectuat controlul mamar în ultimii trei ani a fost excesiv de sexual, scrie Daily Mail. Femeia în vârstă de 49 de ani a mers la o altă clinică pentru a cere sfaturi şi pentru a afla dacă felul în care fusese examinată în ultimii ani era sau nu nepotrivit. După ce suspiciunile sale au fost confirmate, ea a contactat Poliţia, care a adus însă cazul în atenţia membrilor Consiliului Medical General din UK.

Potrivit spuselor pacientei, pe care bărbatul nu le-a negat, el i-ar fi cerut să îşi ridice bluza şi sutienul înainte de a se aşeza în spatele ei în timpul unui consult şi de a începe să îi pipăie sânii. Femeia s-a simţit „agresată sexual” şi a fost atât de afectată de metoda medicului de a o consulta încât nici nu a îndrăznit să îi povestească incidentul soţului său.

„Am plecat din cameră; în acea zi şi pur şi simplu ceva se simţea greşit. Nu puteam să îmi scot din minte consultaţia şi chiar m-am întrebat ‘ce s-a întâmplat acolo?’”, povesteşte pacienta.

 

A murit și ea

Sfârșitul a doi bătrâni a impresionat Marea Britanie. După ce și-a descoperit soțul mort în pat, femeia s-a așezat lângă el și a murit și ea.

Trupul lui Raymond Shepherd (76 de ani, fost bancher) și al soției sale, Paula (70 de ani) au fost descoperite de autorități după ce vecinii acestora au anunțat că nu i-au mai văzut pe cei doi de mai bine de trei săptămâni.

Cadavrul bătrânului era acoperit cu o plapumă, scrie The Independent.

Medicii legiști au stabilit că ambii au murit din cauze naturale.

Autor articol: Bianca Radulescu
Etichete: , , , , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!