Aer la pungă, vândut cu 60.000 de dolari

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 1 mai 2015

aer de la spectacolul KanyeO pungă din plastic care ar conține, potrivit proprietarului ei, aer respirat de Kanye West la un concert susținut de rapper a fost vândută cu 60.000 de dolari, informează Mediafax.

„Kanye West Yeezus Tour Air For Sale” („Aer respirat de Kanye West în timpul turneului «Yeezus Tour»”). Așa sună anunțul publicat de un internaut pe site-ul de licitații online eBay. Acesta a declarat în textul care însoțea anunțul că, în timpul unui concert al rapperului american, a menținut punga deschisă, apoi a închis-o și a sigilat-o.

Prețul de pornire al pungii cu aer a fost de 5 dolari, iar 90 de persoane au participat la licitație, scrie Le Figaro. Unul dintre ei a oferit 60.000 de dolari pe pungă și a primit-o.

Pentru fanii „mai puțin bogați” ai rapperului, mai susțin jurnaliștii francezi, vor fi puse în vânzare pe internet, dar la prețul de 3.000 de dolari, mai multe pungi cu aer respirat de Kanye West în timpul unuia dintre cele patru concerte susținute de rapper la sediul Fundației Louis Vuitton.

Kanye West a creat o adevărată isterie în ultima vreme. Le Figaro scrie că pe internet au mai fost puse în vânzare un băț de care rapperul american s-a împiedicat în momentul în care a coborât dintr-un automobil în timpul turneului „Yeezus Tour”, dar și pungi cu picături de transpirație a starului.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!