Afacerile vedetelor: de la firme de taxi la ferme de porci

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 3 aprilie 2015

Tavi Colen si Mihai Traistariu

Ai crede că un cântăreț sau un actor câștigă bani doar de pe urma spectacolelor. Artiștii inteligenți investesc banii pe care îi câștigă în afaceri profitabile. Doar că afacerile multora dintre ei te lasă cu gura căscată.

 

Vlad Miriță: fermă de porci

Vlad Miriță a fost și va rămâne, probabil, una dintre cele mai delicate și mai modeste apariții masculine din showbiz. Cu greu ți-ai imagina că artistul s-a gândit mai nou să scoată bani dintr-o fermă de porci! Prim-solistul Operei Române s-a asociat cu câțiva fermieri cu care va inaugura în curând o biofermă regenerativă lângă Târgoviște. Miriță spune că vrea să încurajeze producția eco, mai ales că și părinții săi au o fermă și nu este străin de astfel de afaceri.

 

Mihai Trăistariu: firmă de taxi

Mihai Trăistariu nu a prea avut succes în afaceri. A închis un coafor și două supermarketuri, iar acum reușește cu greu să mențină pe linia de plutire o firmă de taxiuri. Are peste 100 de mașini în Constanța care fac, însă, profit doar în perioada sezonului estival, câștigând renumele că are cel mai mic tarif din oraș.

Pentru că nu prea are timp să se ocupe de ea, artistul și-a propus să vândă afacerea, dacă va găsi pe cineva dornic să investească.

 

Tavi Colen: porumbei

Banii pe care i-a câștigat în perioada de glorie alături de trupa Talisman, Tavi Colen i-a investit în terenuri și proprietăți. Dar puțini îi cunosc o altă pasiune veche: porumbeii. Potrivit site-ului agentiadepresamondena.com, artistul face parte din Asociația Columbofililor din România și deține peste 300 de porumbei cu care participă la numeroase concursuri. Pasiunea sa a devenit profitabilă, iar din banii câștigați, Tavi și-a deschis și o firmă de organizări evenimente.

 

Adina Postelnicu: sală de jocuri

Adina e cunoscută publicului ca solistă în trupa Heaven. Însă viața sa continuă la fel de animat și dincolo de scenă. Adina are o firmă de organizare evenimente, un lanț de farmacii în Vaslui, iar anul trecut s-a asociat cu un coleg de scenă și împreună și-au deschis o sală de jocuri video într-un mall din Capitală.

 

Diana Dumitrescu: pictură pe cutii

Actrița Diana Dumitrescu este foarte pasionată de pictură. Astfel, vedeta s-a gândit să își valorifice această pasiune și să scoată și ceva bani din ea.

Actrița și-a lansat la începutul acestui an o afacere online, unde vinde cutii pictate chiar de ea.

„Ideea mi-a venit din dorința de a crea. Îmi place foarte mult să mă joc cu culorile și, pur si simplu, din plăcere, au apărut aceste cutii. Dar curajul pentru a face și o pagină de Facebook pentru ele a venit de la niște prieteni, iar acum mă bucur din suflet când iau comenzi și sper ca persoanele care le primesc sau și le procură să se bucure de ele. Eu le fac cu toată dragostea. Prețul este în funcție de mărime și de model. Tot așa depinde și de timpul alocat, până la câteva ore bune. Dar prefer să stau mai mult la o cutie decât să mă grăbesc. Și, în general, îmi place să mă joc cu diferite modele. Lucrând cu tehnica șervețelului, am tot felul de modele care mă inspiră, personale sau primite de la cei care își doresc să cumpere”, a povestit Diana Dumitrescu pentru ziarulring.ro.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!