Ai curaj să închiriezi un Ferrari 458 Spider?

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 9 mai 2016

Ferrari 458 Italia Spider1

Un cuplu britanic proaspăt căsătorit a avut parte de un cadou neplăcut. Mirele a încurcat accelerația cu frâna și a distrus un Ferrari 458 Italia Spider.

Închirierea unei mașini exotice pentru nunta visurilor tale se poate transforma într-un coșmar dacă nu acorzi atenția cuvenită mașinii pe care ai închiriat-o.

Cel mai bun exemplu vine din Marea Britanie, unde un mire a închiriat pentru cel mai important eveniment din viața sa un Ferrari 458 Italia Spider. Decapotabila albă a fost o apariție specială în ziua nunții și a scos din buzunarul mirelui de numai 25 de ani o garanție de 5.000 de lire.

După ziua nunții, mirele s-a mai bucurat de mașină alături de soția sa. În drum spre casa unor prieteni, mirele susține că din cauza preșului a apăsat accelerația în locul frânei. Și cum frână n-a mai fost, mașina s-a oprit în peretele unei case, scrie Automarket.ro.

„Cadoul de nuntă” a ajuns să-i coste pe tinerii însurăței 25.000 de lire, cu tot cu garanția depusă inițial. La suma asta s-a ridicat nota de plată pentru avarierea supermașinii italiene.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!