Aihan Omer va colabora cu Robert Licu!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 24 octombrie 2014

555 robert licuNaţionala de handbal masculin s-a reunit în Bucureşti, avându-l la comandă pe noul selecţioner Aihan Omer, pentru cele două meciuri cu selecţionata statului Kosovo (29 octombrie și 1 noiembrie), contând pentru turneul de precalificare la Campionatul European din 2018.

Prima reprezentativă s-a adunat fără cei şase stranieri convocaţi din campionatele străine, Şimicu, Csepreghi, Criciotoiu, Ghionea, Racoţea şi Ghiţă. Ei mai au de disputat meciuri oficiale în această săptămână, în campionatele naţionale. Au sosit însă la lot Szopka, Stănescu, Pralea (portari), Novanc, Iancu, Savenco (pivoţi), Grigoraş, Stavrositu, Şania (linia de 9 metri) și Toma, Buricea și Asoltanei (extreme). Ultimul a fost convocat în regim de urgenţă la echipa naţională, după ce Pavel (Potaissa Turda) a suferit o fisură la mâna dreaptă în meciul din Cupa EHF cu Junior Fasano.

Marea surpriză a fost constituită însă de prezenţa lui Robert Licu. Fostul mare internaţional al României a primit invitația lui Aihan Omer de a ocupa funcţia de antrenor secund, pe care a și acceptat-o. Robert Licu revine astfel în circuit după ce ultima oară s-a aflat pe banca tehnică a echipei CSM Bucureşti.

“Este o mare bucurie pentru mine că antrenorul numit, Aihan Omer, a dorit să-l aibă colaborator pe Robert Licu. Este un lucru nemaipomenit. Robert Licu merită şi trebuie să facă parte din handbal. Este un om adecvat care poate contribui la relansarea handbalului românesc”, a șo declarat Alexandru Dedu, preşedintele federației de la București.

Naţionala este în cantonament la Rin Grand Hotel, și urma ca luni să efectueze și primul ei antrenament în actuala formulă. Tricolorii vor rămâne în Bucureşti până după meciul tur cu Kosovo, programat pe 29 octombrie, în Sala Dinamo.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!