Ajaccio spune ca transferul lui Mutu nu este rezolvat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 16 decembrie 2013

515 adrian mutuSosirea lui Adrian Mutu la Petrolul s-a anuntat ca o bomba pe piata transferurilor, mai ales ca jucatorul a fost curtat de nume mai mari, ca Dinamo sau Steaua. Insa, daca este sa dam crezare francezilor, desi ploiestenii au anuntat sosirea lui Mutu, se pare ca transferul este departe de a fi rezolvat.

Ajaccio, clubul la care este legitimat romanul, nu doreste sa se desparta asa repede si usor de cel mai bine platit jucator din lot. Alain Orsoni a declarat ca pana acum au avut loc doar discutii, iar Petrolul nu a facut absolut nicio oferta concreta pentru imprumutul lui Mutu!

„Mutu e inca jucatorul lui Ajaccio, mai are un an jumate de contract cu noi. Cred ca s-a grabit cand si-a anuntat transferul la Petrolul. In acest moment, nimic nu e realizat, nimic nu e cert. Mutu a venit la mine, mi-a spus ca l-ar dori Petrolul Ploiesti, mi-am dat acordul de principiu ca el sa fie imprumutat, am discutat, tot in principiu cu oficialii de acolo, dar asta nu inseamna nimic.

Daca transferul se va face, se va face in ianuarie. Dar atunci, in perioada de transferuri, cei de la Petrolul trebuie sa faca o oferta concreta de imprumut, iar noi sa-i dam curs. Suta la suta, in acest moment, Mutu e jucatorul lui Ajaccio, chiar am fost surprins ca in presa din Romania se vorbeste de el ca de un fotbalist al Petrolul”, a spus Orsoni, punand sub semnul intrebarii toata campania pornita de Petrolul referitor la achizitionarea lui Mutu.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!