Ajutoare de la Guvern pentru familiile victimelor

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 6 noiembrie 2015

Guvernul a decis, în ședința de marți, să acorde ajutoare de urgență familiilor celor decedați în urma tragediei produse în seara de 30 octombrie 2015 în Clubul Colectiv din București. 

Ajutorul, în cuantum de 5.000 de lei, va fi acordat familiei fiecărei persoane decedate, se arată într-un comunicat al Guvernului remis redacției Ziare.com. Potrivit textului citat, identificarea beneficiarilor și plata ajutoarelor de urgență se efectuează de către agențiile județene pentru plăți și inspecție socială, respectiv a municipiului București, în funcție de domiciliul familiilor.

Ajutorul va fi acordat în baza unei cereri adresate agenției pentru plăți și inspecție socială din raza teritorială a domiciliului și a unei copii a actului de identitate.

Guvernul va mai acorda un ajutor în valoare de 10.000 de lei pentru familia doamnei Ion Maria. Femeia, care și-a pierdut viața în tragicul incendiu, își întreținea singură familia: cei 5 copii cu vârste cuprinse între 11 ani și 23 de ani, precum și tatăl paralizat, după ce soțul acesteia a decedat în urmă cu 8 ani.

Titularul acestui ajutor de urgență va fi fiica cea mare, Camelia, ea fiind singurul copil major al familiei.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!