AKCENT, un nou hit internațional!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 28 noiembrie 2014

Akcent_Adrian Sina si Liv_FainaAkcent marchează încă un hit internațional cu „FAINA”, iar piesa e din ce în ce mai populară în cluburile din România!

După Kamelia și Boracay, Adrian Sînă a lovit, fără să vrea, topurile internaționale direct pe primele locuri. Piesa FAINA extrasă de pe albumul video „Around the world” s-a ridicat în topurile din Turcia, Grecia, Bulgaria și Rusia, bineînțeles (piesa conține un sample folosit legal dintr-o veche piesă rusească).

„FAINA” este o colaborare cu LIV, modelul internațional de origine română ce a apărut pe coperțile a zeci de reviste din toată lumea și a lucrat cu cei mai tari fotografi ai lumii.

Frumoasa Liv a fost descoperită de Adrian Sînă și adusă în gașca Premium Artist ce îi include pe Maxim, Lidia Buble, Sandra N, Dj Ackym, Andrei Vitan și Cojo. Aceasta călătorește în cea mai mare parte a anului din Mexic în Dubai sau India pentru shooting-uri pentru cele mai mari reviste din lume, însă vocea ei a impresionat în duetul de club ce va răsuna toată iarna în Estul Europei!

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!