Al Hilal, amendată

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 7 august 2015

pintiliiAl Hilal a fost amendată cu 2 milioane de euro şi este obligată să-i plătească lui Mihai Pintilii banii pentru tot contractul pe care-l avea semnat cu clubul arab. Decizia a fost dată de TAS.

Mihai Pintilii a ajuns la Al Hilal în vara lui 2014, la insistenţele lui Laurenţiu Reghecampf, antrenor alături de care a lucrat şi la Steaua. În urma acestei tranzacţii, campioana României urma să primească aproximativ 2 milioane de euro, iar jucătorul urma să câştige 1,2 milioane de euro în primul sezon, 1,3 milioane de euro – în al doilea sezon, 1,4 milioane de euro – în al treilea sezon.

După câteva meciuri Mihai Pintilii a intrat în dizgraţia conducerii şi ruptura dintre el şi club s-a adâncit după ce Laurenţiu Reghecampf a fost demis din cauza rezultatelor foarte slabe. În returul sezonului trecut, Pintilii a fost împrumutat la Pandurii şi în această vară a devenit liber de contract şi a semnat cu Hapoel Tel Aviv.

În acelaşi timp, internaţionalul român a făcut o plângere împotriva lui Al Hilal pentru a-şi recupera restanţele. Managerul lui Pintilii a afirmat atunci că jucătorul are de primit de la Al Hilal nu mai puţin de 2,5 milioane de euro. Site-ul elbashayeronline.com susţine că Pintilii a avut câştig de cauză şi Al Hilal a fost amendată cu 2 milioane de euro şi obligată să-i plătească jucătorului banii pe care-i mai avea de încasat până la finalul contractului.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!