Al Hilal îl vrea pe Keșeru

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 decembrie 2014

562 keseru

Claudiu Keşeru ar putea ajunge la Al Hilal din această iarnă, echipă la care este dorit de Laurenţiu Reghecampf. Asta pentru că Yasser Al Qahtani, vedeta din atacul lui Al Hilal, s-a accidentat grav, şi se pare va lipsi aproximativ 6 luni de pe teren.

Laurenţiu Reghecampf vrea de multă vreme să aducă la arabi câţiva jucători pe care i-a antrenat la Steaua. Szukala, Sânmărtean şi acum Keşeru sunt fotbaliştii pe care fostul antrenor al Stelei îi consideră potriviţi pentru creşterea calitativă a echipei pe care o conduce. Site-ul day-news.net, care citează surse din cadrul clubului din saudit, afirmă că Al Hilal va face o ofertă în iarnă pentru Keşeru, în condiţiile în care Yasser Al Qahtani a suferit o ruptură de ligamente şi va fi indisponibil aproximativ 6 luni.

Keşeru a marcat în acest sezon de 19 ori pentru Steaua şi a oferit cinci assist-uri și este considerat poate cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemelor din atacul lui Al Hilal. Reghecampf a avut mari probleme în compartimentul respectiv chiar şi în Liga Campionilor Asiei, din cauza lipsei de precizie demonstrată de cei pe care-i are în lot.

Pe transfermarkt.de cota lui Keșeru este de 2.5 milioane de euro este cota lui Claudiu Keşeru. Stelistul mai are contract cu Steaua până în vara lui 2016, dar ar putea fi lăsat să plece dacă suma oferită va satisface formația din Ghencea.

Dacă negocierile pentru Claudiu Keşeru nu vor aduce la un transfer, day-news.net crede că următoarea variantă pe lista lui Al Hilal este Paolo Guerrero. În vârstă de 30 de ani, acesta este un atacant peruvian legitimat la Corinthians şi care a jucat în cea mai mare parte a carierei în Bundesliga, unde a evoluat pentru nume ca Bayern Munchen şi Hamburg. Presa arabă mai spune că Paolo Guerrero ar cere în jur de 2.5 milioane de dolari pe sezon, motiv pentru care cei de la Al Hilal l-ar prefera pe Keşeru.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!