Albastrul, vedeta tinutelor de petrecere din 2010

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 21 decembrie 2009

Designerii vestimentari spanioli s-au gandit de pe acum la culorile si modelele rochiilor destinate celor care vor participa la nunti in 2010 in calitate de invitate. Este imposibil sa nu iti fie ceva pe plac! Paleta de culori este suficient de diversificata, astfel incat iti vei gasi cu usurinta rochia in care sa te simti bine, potrivita personalitatii tale, dar si evenimentului fericit la care urmeaza sa participi.

Culori calde: nuante de foc (rosu), portocaliu si coral. Gama de movuri: lila, violet, purpura, burgundia: se potrivesc, mai ales, brunetelor si sunt potrivite in orice sezon. Nuante metalice de auriu si argintiu, pastelate, care dau senzatia ca sunt patinate de vreme, unele dintre ele apropiate de culoarea pielii.

Albastru va fi culoarea vedeta –  de la cobalt stralucitor sau albastru marin, la azuriu, albastru petrol sau intunecat ca noaptea. Negrul continua sa fie preferat pentru evenimentele speciale care au loc noaptea, in special catifea cu aplicatii de paiete. Pentru zi, se combina negrul cu alb: buline, dungi sau flori.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!