ALDE vrea capul lui Cioloș

Articol publicat in sectiunea Politică internă pe data 29 iulie 2016

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu ia în considerare ca de la toamnă să redeschidă discuția unei moțiuni de cenzură.

„Nu putem să stăm indiferenți la situația pe care o vedem și care este o situație de continuă degradare a vieții economice, sociale, a statului de drept”, a spus Tăriceanu, cu ocazia unei conferințe de presă.

La rândul său, Daniel Constantin a subliniat că premierul trebuie „să facă o evaluare a programului de guvernare, a măsurilor pe care le-a propus în decembrie, dacă ele au fost îndeplinite, dacă nu au fost îndeplinite, ce s-a întâmplat cu execuția bugetară în primele 6 luni, de ce avem încasări mai mici la bugetul de stat în această perioadă, care este efectul acestor măsuri pe care le-au aplicat. Avem un Guvern care propune foarte multe strategii, dar când ajungem la măsuri, ce constatăm? Zero kilometri de autostradă contractați și inaugurați în 2016. Zero măsuri pentru stimularea încadrării tinerilor în muncă. Zero măsuri pentru reformarea sistemului de pensii”, a declarat Daniel Constantin.

Autor articol: Amira Damian

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!