Alegerea

Articol publicat in sectiunea Editorial Sport pe data 4 decembrie 2015

Nu că s-ar mira cineva de asta, dar ceea ce se întâmplă în clipele astea la Steaua este demn de film. Mirel Rădoi își dă demisia din postura de antrenor, pe care oricum nu o avea, că nu-i permite bacalaureatul lipsă. Adică face exact ceea ce trebuia să facă încă de la început: stă departe de echipă, nu are treabă cu ea. Doar că-și dă demisia ca antrenor și rămâne director tehnic! Gigi Becali iese și anunță că Dumitru Dumitriu este noul antrenor al formației. După asta apare și Dumitru Dumitriu, care spune că el este antrenor doar în acte, pentru că are licența. Și mai spune că responsabilitatea rezultatelor de acum încolo este a lui Nicolae Dică, el va antrena echipa pentru celelalte meciuri. Apare și Nicolae Dică și spune că speră să fie primit la conferințele de presă de după meci. Pentru că pregătirea din clipa de față nu-i permite asta.

Aceasta este… să spunem legenda fobalului românesc. Așa a ajuns cea mai reprezentativă formație de club a României. Lucrurile au stat bine până când Gigi Becali a ieșit din pușcărie. După ce-a ieșit am văzut că logica sa face exact ceea ce știam de multă vreme că poate să facă. Recte, face totul praf. Pentru mine Becali nu mai are de multă vreme secrete. Mi-e greu să cred că omul ăsta ar ieși victorios dintr-o discuție cu o oaie, purtată fără argumentele principale ale becaliotului, adică bâta și câinii.

Și uite așa se duce undeva pe Dâmbovița unul dintre puținele simboluri care puteau să ne mai scoată din haznaua în care ne zbatem. Ca de fiecare dată, acum se vorbește de Gâlcă, Grigoraș, Reghe, Oli și alte nume frumoase care da, ar putea face treabă la Steaua.

Doar că la ușa stadionului te așteaptă Becali.

Și orice om care se poate semna singur ar alege cartea, nu paginile făcute cornete de semințe.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!