Alexandra Dinu ia cu asalt America!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 27 februarie 2015

Alexandra Dinu_Los AngelesAlexandra Dinu s-a făcut remarcată la Festivalul de Film „Los Angeles Italia”, care s-a desfăşurat în Statele Unite ale Americii cu câteva zile înaintea galei de decernare a Premiilor Oscar.

Alexandra Dinu se numără printre oaspeţii acestui festival din Los Angeles, alături de vedete precum Franco Nero, Raoul Bova (cunoscut publicului român din serialul „Caracatiţa”), Liza Minnelli şi Jimmy Kimmel.

Alexandra a impresionat cu prezenţa sa elegantă de pe covorul roşu la gala de deschidere a Festivalului. Actriţa a purtat o rochie neagră, din dantelă, lungă, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi şi un plic, ambele negre.

 

Noul ei film, „The Sepent’s Gift”, va avea premiera anul acesta

Alexandra Dinu se află în precampania de promovare a primului ei proiect internaţional, filmul „The Serpent’s Gift”, în care joacă rolul principal. Acest proiect marchează debutul Alexandrei ca actriţă în filmele americane, iar pelicula SF va avea premiera în acest an.

 

„Mă aflu la prima mea vizită la Los Angeles şi sunt convinsă că acesta este începutul unei noi etape frumoase din viaţa mea. Am avut şansa să cunosc actori pe care îi admir de atâta vreme, dar şi producători celebri de la Hollywood. Acest oraş are o energie aparte şi îmi place foarte tare tot ce se întâmplă aici.”

Alexandra Dinu

 

Desemnată „actriţa anului” în Italia

Alexandra Dinu se poate mândri cu o carieră de succes în lumea cinematografiei italiene. Alexandra s-a stabilit în Italia în 2008, cu fiul ei și al lui Adrian Mutu, Mario. Românca a jucat de atunci în numeroase producţii italiene şi a cucerit criticii din Peninsulă.

Ea a fost desemnată „actriţa anului în Italia”, în 2014, la Premiile „Diva e Donna” din cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, pentru rolul principal din serialul „Rosso San Valentino”. Alexandra a primit acelaşi titlu la Pompeii Film Festival, de data aceasta pentru rolul

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!