Alexe, la cutit!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 20 ianuarie 2014

Veste trista de la Sassuolo, echipa care l-a imprumutat pe dinamovistul Marius Alexe pana in vara! Atacantul de 23 de ani are ruptura a ligamentelor incrucisate de la genunchiul stang! O accidentare care il forteaza la o pauza de cel putin 6 luni.

Practic, Alexe o va lua de la inceput.

Marius a impresionat si a ars etapele rapid la nivel juvenil, gratie talentului sau. In Liga I s-a facut cunoscut la Astra, dupa care a fost rechemat la Dinamo. In 2009, dupa ce Danciulescu s-a transferat la Hercules Alicante, conducerea a decis sa-l responsabilizeze si i-a dat tricoul cu numarul 10.

Anuntul rupturii de ligamente este logic, mai ales pentru cei care il urmaresc si cunosc si trecutul medical al acestuia. Anumite surse sustin chiar ca acesta ar fi tot amanat o interventie chirurgicala din diverse motive. „Atat sefii lui Dinamo, cat si agentii lui, au sperat ca il vor vinde pe bani frumosi si n-au vrut sa riste o pauza mai lunga in 2010-2011”, spun unii.

Nimeni nu vrea sa discute public despre acest subiect, insa problema e ca cel care sufera cel mai e tare e jucatorul. Acum, asteptam operatia si revenirea sa cat mai repede pe teren, acolo unde ii este locul.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!