Alexe, spre Ligue 2?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 ianuarie 2014

517 marius alexeZilele lui Marius Alexe in Italia sunt numarate. Imprumutat de la Dinamo la Sassuolo, Alexe nu s-a impus, tocmai de aceea el evoluand in doar sase meciuri pentru echipa sa.

Alexe vrea neaparat sa isi gaseasca o echipa unde sa evolueze constant, sperand ca in vara formatia la care joaca va decide sa activeze clauza de cumparare definitiva.

Insa impresarilor le-a fost greu sa gaseasca o echipa de top, mai ales in conditiile in care Alexe nu a evoluat mai deloc. Cea mai probabila destinatie pentru roman este liga secunda din Franta. Loc in care, de altfel, au mai jucat sau s-au retras si alti jucatori romani care au dat gres la echipele lor si loc in care, de asemenea, nu se joaca un fotbal chiar rau.

„Experienta romanului in Serie A s-ar putea incheia in fereastra de transferuri din luna aceasta. Alexe este pe radarul unor formatii din Franta, din Ligue 2, si nu este exclus sa accepte una dintre provocari”, spune Gazzetta dello Sport.

Desi poate asta ar parea o retrogradare, Alexe nu are alte variante. Antalyaspor si-a manifestat interesul pentru el, ca si formatia lui Roni Levy, Beitar Jerusalim a intrat pe fir. Romanul prefera, din cate se pare, sa ramana in vestul Europei, chiar daca pe termen scurt ar urma sa evolueze la o formatie fara nume. Acest lucru l-ar tine, insa, si in eventuala sfera de interes a nationalei Romaniei.

In momentul de fata, cota lui Alexe este estimata la 3,2 milioane de euro.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!