Amadeus, peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 5 februarie 2016

amadeusNu doar artiștii prezenți în topurile de radio și TV se bucură de piese cu milioane de vizualizări pe internet. În mod surprinzător, și trupele care adoptă alte stiluri muzicale, mai puțin comerciale, au parte de succes în zona online.

Un exemplu în acest sens îl reprezintă trupa Amadeus, ale cărei videoclipuri au depășit, recent, 15 milioane de difuzări pe canalul de YouTube.

Performanța este cu atât mai notabilă cu cât o mare parte din abonații canalului de YouTube locuiesc peste granițele țării, astfel, cele patru artiste din trupa Amadeus reușind să promoveze pozitiv imaginea României peste hotare prin intermediul creațiilor lor muzicale.

Fanii lor din străinătate le transmit de fiecare dată mesaje de felicitare și de încurajare, apreciind muzica pe care o interpretează.

Cel mai de succes videoclip Amadeus este Derniere Danse, ajuns în prezent la 5,5 milioane de vizualizări.

Amadeus a fost desemnată anul trecut, în cadrul unei gale de premii, drept cea mai de succes formație românească peste hotare.

Formația a concertat în ultimii ani în peste 30 de țări, la cele mai prestigioase evenimente, precum Festivalul Internațional de Film de la Cannes, Bienala de la Veneția, Campionatul de Formula 1 de la Viena ori Expoziția Mondială de la Shanghai.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!