Amadeus, rămase fără bijuterii de mii de euro!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 17 iulie 2015

amadeusFetele de la Amadeus au descoperit că au fost păgubite cu bijuterii de mii de euro! La întoarcerea din turneul internațional pe care l-au bifat recent, bijuteriile lipseau din bagajele celor patru talentate artiste.

Artistele din trupa Amadeus au fost păgubite cu bijuterii de mii de euro în aeroport. Talentatele artiste au descoperit, la întoarcerea în București, după un turneu internațional, că din bagajele de cală le lipseau accesoriile cu cristale de Bohemia Preciosa ce făceau parte din costumația de scenă.

Valizele nu au fost sigilate în folie și au ajuns la destinație fără obiectele de valoare.

„Aveți mare grijă când circulați cu avionul. Sigilați-vă bagajele cu folie de protecție pentru că riscați ca cineva nu foarte binevoitor să cotrobăie prin bunurile voastre și să fie atras de cine știe ce. Noi ne-am găsit hainele răvășite, iar bijuteriile Preciosa dispăruseră. Probabil i-au atras pentru că erau mari și strălucitoare. Recunosc, a fost și vina noastră că nu ne-am înfoliat valizele, însă nu ne-am gândit că se poate întâmpla așa ceva în aeroporturi. Data viitoare nu vom mai pune nimic de valoare în valize sau le vom sigila”, povestește Andreea Runceanu.

Artistele din trupa Amadeus au susținut mai multe concerte peste hotare, la Cannes, Veneția, Londra, Cairo, Casablanca, Lagos (Nigeria) și în Astana, la evenimentul privat organizat cu ocazia zilei de naștere a președintelui Kazahstanului, eveniment la care au luat parte mari lideri ai lumii, printre care și Vladimir Putin.

Artistele au concertat în ultimii ani la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, până la mari lansări de branduri de lux de peste hotare.

Cu aceste ocazii, artistele din România au promovat muzica de calitate, dar și valorile României, în medii exclusiviste, fiind catalogate de jurnaliștii unei reviste din Statele Unite drept „una dintre cele mai originale trupe din Europa”.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!