Amenzi la Cupa României

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 iunie 2015

cupa romanieiJandarmeria Bucureşti a aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.250 de lei la finala Cupei României Timişoreana, pe care Steaua Bucureşti a câştigat-o pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, în faţa Universităţii Cluj, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate pentru încercarea de pătrundere în arena sportivă cu nerespectarea normelor de acces, pentru nerespectarea de către agenţii de ordine ai firmei de securitate a obligaţiilor, pentru introducerea în arena sportivă a unor mesaje cu conţinut obscen şi pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare.

De asemenea, au fost întocmite acte de sesizare pentru 33 de persoane, dintre care:

– 27 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept, conform prevederilor art. 37 din Legea nr. 126/ 1995

– cinci sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de mare risc, conform prevederilor art. 4 din Legea nr. 143/ 2000

– una sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port de obiecte interzise, conform prevederilor art. 372 Cod Penal

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 22-a oară în istorie, după ce a învins echipa Universitatea Cluj în finala competiţiei. Golurile au fost marcate de Adrian Popa (‘9 şi ’53) şi Raul Rusescu (’48).

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!