Amenzile de parcare

Articol publicat in sectiunea Auto pe data 14 decembrie 2009

Personalul consiliilor alocat serviciilor de parcare menţine în funcţionare automatele de bilete şi cititoarele, la fel ca şi semnele de circulaţie şi infrastructura aferentă parcărilor stradale şi din afara străzii. De asemenea, ei se asigură că parcările sunt întotdeauna disponibile şi că pot fi folosite în condiţii maxime de siguranţă pentru cei care apelează la ele.

 

Plata unei amenzi de parcare

Puteţi plăti amenda de parcare:

– prin card de debit sau credit;

– în persoană, la orice birou de servicii pentru clienţi (Customer Services Office) din cadrul consiliului de care aparţineţi;

– prin cec;

– prin ordin poştal.

De asemenea, puteţi plăti online. Pentru a afla dacă consiliu dvs. local oferă această posibilitate, vizitaţi-le site-ul pentru a obţine informaţiile necesare.

 

Recursul împotriva amenzii parcării

Dacă doriţi să contestaţi amenda de parcare înainte de a o plăti, va trebui să vă adresaţi consiliului local. Dacă doriţi să o contestaţi pentru circumstanţe care sunt în afara controlului dvs. sau pentru că dispuneţi de un Disable Badge Holder (o insignă de handicap), tot consiliul local este locul în care trebuie să depuneţi plângerea. În perioada în care cererea este luată în considerare şi analizată, consiliul va îngheţa data limită de plată până la oferirea unui răspuns final. În cazul în care litigiul nu a avut succes, consiliul va aştepta să faceţi plata într-o anumită perioadă (ce va fi menţionată în răspuns) de la data la care a dat răspunsul.

Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa site-urile de mai jos:

– parcarea şi regulamentele de trafic în afara Londrei (www.patrol-uk.info/site/index.php);

– parcarea şi regulamentele de trafic în Londra (www.parkingandtrafficappeals.gov.uk).

 

Plătiţi sau faceţi recurs

Următoarele link-uri vă vor permite să vă introduceţi datele personale pentru a fi redirecţionaţi către site-ul local al autorităţii publice aferente zonei în care locuiţi, de unde urmează să aflaţi detaliile de care aveţi nevoie:

– plata amenzii de parcare – http://local.direct.gov.uk/LDGRedirect/index.jsp?LGSL=471&LGIL=4&ServiceName=Pay;

– recurs împotriva amenzii de parcare – http://local.direct.gov.uk/LDGRedirect/index.jsp?LGSL=471&LGIL=0&ServiceName=Appeal.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!