Anda Adam, activă înainte și după naștere

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 18 decembrie 2015

anda-adam-mosu-e-roman_fiica evelinAnda Adam a filmat în ultima săptămână de sarcină un nou videoclip, de această dată pentru un colind. Este vorba de piesa „Moșu’ e român”, o compoziție George și Marius Dia.

Melodia este interpretată de Anda Adam, George, Lora și What’s Up. Cei patru artiști sunt protagoniștii noului videoclip ce a fost regizat de Alex Ceaușu, cel care s-a transformat, cu această ocazie, în Moș Crăciun.

„Piesa este un colind inedit, cu un sound actual. Suntem convinși că este o melodie pe care o s-o fredonați în următoarea perioadă, ținând cont și că, de această dată, Moșu’ e român de-al nostru! La mulți ani, România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Nu uitați să iubiți și să împărtășiți tot ce e mai frumos cu cei dragi vouă!”, declara Anda Adam.

„Moșu e român” este cel de-al cincilea videoclip pe care Anda Adam l-a filmat în timpul sarcinii, după precedentele „Seri de mai”, „Save Me Tonight”, „Nu te-am uitat” și noua colaborare cu Last Night, „Wanna Love You”.

A câștigat 6.000 de euro prin patru postări pe Facebook după nastere

Anda Adam a câștigat, se pare, în ultimele 10 zile, 6.000 de euro doar postând patru mesaje pe Facebook.

Anda Adam este una dintre cele mai mediatizate și îndrăgite vedete din România, dar și posesoarea unei pagini de Facebook cu peste 1,6 milioane de fani. Astfel se face că branduri cunoscute, și nu numai, au simțit potențialul pe care îl reprezintă expunerea pe pagina ei de socializare. Prin urmare, solista a fost „bombardată” în ultimele 10 zile, după ce a născut, cu propuneri de a posta pe Facebook fotografii cu diverse produse, alimentare sau cosmetice.

Astfel se face că Anda a făcut reclamă, în acest timp, la sucuri pentru copii, torturi și creme profesionale.

Conform Click, costul unui post publicitar pe pagina vedetei ar fi de 1.500 de euro, astfel că, în nici două săptămâni, artista ar fi câștigat 6.000 de euro, fără să se deplaseze nicăieri (fotografiile au fost făcute acasă).

Anda Adam va mai câștiga, de Revelion, alte câteva mii de euro. Doar pentru concertul de la Crystal Palace Ballrooms, ea va primi 5.000 de euro.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!