Anda Adam a scăpat de ratele creditului în franci elvețieni!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 15 aprilie 2016

anda-adam-victor-slavAnda Adam a învins banca. Artista nu mai este nevoită să plătească rate enorme pentru apartamentul în care locuiește și pe care l-a achiziționat în urmă cu mulți ani cu un credit în franci elvețieni.

La fel ca zeci, poate sute de mii de români, artista s-a împrumutat, înainte de 2008, luând un credit în franci elvețieni, pentru a cumpăra apartamentul în care locuiește și în prezent.

După ce francul elvețian s-a apreciat incredibil de mult, ratele la bancă s-au dublat. Astfel, artista a plătit ani la rând sume enorme raportat la valoarea apartamentului mult-visat. Anda a intentat proces băncii și a obținut, în sfârșit, câștig de cauză.

De acum înainte va plăti rata la jumătate și, în plus, va primi înapoi sumele încasate în plus în decursul celor 9 ani, mai exact 35.000 de euro. În condițiile de față, ea își va putea plăti integral apartamentul și să scape de orice îndatorire față de bancă.

Creditul a fost luat în 2007 pe numele fostului său iubit, Victor Slav, asta deoarece el avea atunci contract de muncă cu Pro TV, însă ratele au fost plătite tot timpul de artistă. După despărțirea de Victor, din 2012, creditul a rămas pe numele lui, însă artista a fost corectă și a continuat să plătească la zi ratele.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!