Andone, apreciat de spanioli

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 30 ianuarie 2015

567 andoneFlorin Andone a intrat în istoria campionatului din Spania după ce a marcat în weekendul trecut la doar 9 secunde de la primul fluier al arbitrului, în meciul dintre Cordoba şi Eibar, 1-1. Românul a reuşit astfel al patrulea cel mai rapid gol din istoria campionatului, fiind la doar 1,7 secunde de recordul absolut, deţinut de Joseba Llorente, care a marcat pentru Valladolid după doar 7,3 secunde în meciul contra lui Espanyol, din 2008.

Fotbalistul de 21 de ani a ajuns în prim planul publicaţiilor de profil din Spania, astfel că Marca a publicat un material mai detaliat despre jucătorul nostru. Dincolo de întrebările banale, jurnaliştii au reuşit să acceseze şi alte valențe ale românului, care a recunoscut că îşi găseşte o bună parte din motivaţie gândindu-se la tatăl său, care a decedat într-un tragic accident.

„Viaţa îţi dă palme şi te învaţă cu forţa. Toate golurile mele sunt dedicate tatălui meu, Mihai. A murit într-un accident de maşină. Eu aveam 10 ani şi mereu îmi aduc aminte de el: e acolo sus. Îl simt mereu lângă mine. Încă simt puţină furie, mereu vreau să câştig pentru el”, spune Florin Andone pentru spanioli.
Sâmbătă, Cordoba şi Andone au unul dintre cele mai grele meciuri ale sezonului. La doar o lună şi jumătate după ce a fost promovat de la echipa a doua, Andone va juca împotriva lui Ronaldo şi Bale.

„Sunt un jucător care se bazează mult pe partea fizică. Nu cad niciodată. Dacă ar fi să mă bat cu Pepe pe teren, sau cu oricine, o să o fac, însă cu Pepe aş pierde, pentru că e un animal”, a spus, râzând, fotbalistul român.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!