Andone, izbucnire nervoasă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 15 mai 2015

581 andoneFlorin Andone a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului pe care Cordoba l-a pierdut cu 0-2 cu Granada. Declarațiile atacantului român au ajuns și în Anglia, acolo unde este dorit de Aston Villa.

Florin Andone a avut un sezon foarte bun în Primera, cu prezențe consistente în tricoul Cordobei. Jocurile bune i-au adus și o selecție la echipa națională, dar încă nu a apucat să debuteze. Printre altele, atacantul de 22 de ani este una dintre țintele lui Aston Villa, locul 14 în Premier League.

Dar ieșirea nervoasă din acest weekend i-ar putea dăuna. Imediat după eșecul cu Granada, Andone a fost foarte critic cu el și cu echipa: „Ne-am făcut de râs, un joc foarte prost, nici nu am avut șuturi pe poartă. Este o situație foarte complicată, să se termine odată campionatul. Am jucat foarte prost, nu știu nici măcar să dau o nenorocită de pasă, și echipa la fel.”

Declarațiile lui Andone au ajuns și la urechile jurnaliștilor englezi. Publicația metro.co.uk titrează că „ținta lui Aston Villa și-a pierdut complet capul”. După ce sunt citate afirmațiile românului, ziariștii englezi se întreabă dacă Andone ar fi un transfer bun pentru Aston Villa: „Poate Villa ar trebui să se gândească de două ori înainte să-l transfere pe acest băiat… .”

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!